Biler

Renault fluence - den franske alternativet

Renaults flaggskip sedan i subkontinentet, Fluence, har alle kjennetegnene som en stor fransk bil skal ha. Det ser flott, har en vidunderlig myk tur kvalitet og det er bygget ganske solid også. Også presenterer i Renault Fluence seg selv som et forfriskende alternativ for mange kunder som var ute for å kjøpe en bil i dette segmentet.

Den største tingen som Fluence har går for det er stil. Bilen ser ut forfriskende annerledes fra sine europeiske, amerikanske eller asiatiske motstykker. Designen er myke og renner fra panelet til panelet sømløst. Frontgrill kan se ganske tynn leppene selv men samlet det blandes med resten av bilens design veldig bra faktisk. Også denne sedan bygget ganske solid og føles alt sammenlignes med sine tyske brødre.

Renault Fluence bensin får sin strøm fra en 2,0 liters, 4-sylindret motor som leverer 135.5 hk. Men hvis en kunde ønsker å kjøpe denne bensin-versjonen av bilen, vil de bli tvunget til å gå med en 6 trinns automatisk girkasse. Dette bestemte overføring er akilleshæl av Fluence. Selv om motoren er tilstrekkelig drevet; mens du kjører føles det som om girkassen holder bilen tilbake fra hva den kan oppnå. Men kundene kan også kjøpe en Renault Fluence diesel som kommer med en 1,5 liters, 4-sylindret motor som genererer 108 bhp. Dieselmotorene er koblet til en 6-trinns manuell girkasse.

Når du er inne i bilen, kan du umiddelbart fortelle at denne store sedan er et produkt av Frankrike. Kabinen er gjort opp veldig bra og mens noen av retro-tema deler kan løfte en øyebryn, alt i alle interiør stemningen er hyggelig. Bilen har også mye lagringsplass fra liten cubbyholes hele kabinen til en capacious støvel. Fluence does snes ganske høy på kule kartet og som også gjør sin bit i å tiltrekke seg kunder.

Mer begynner fransk egenskaper å vise når du starte bilen og ta det for en stasjon. Ride kvaliteten er jevnt. og gjør ingen bein om det, vi virkelig mener utrolig glatt! Uansett om bilen drives sakte eller raskt, soaks suspensjon opp hver enkelt uregelmessighet som en gigantisk svamp. Renault Fluence pris braketten går fra rundt Rs. 16,5 lakhs til litt under Rs. 19 lakhs for dieselmotorene og bensin drevet versjon vil sette tilbake ved Rs. 18-19 lakhs avhengig av varianten og byen der bilen er kjøpt. Fluence er en meget dyktig bil med mange sterke poeng og, som nevnt før, det er klare seg selv som et virkelig godt alternativ til biler tilgjengelig tidligere i sitt segment.