Biler

Nissan micra - bedre enn før og klar for runde 2

Micra er japansk bil maker Nissans dristige forsøk på å fange premium kombi-segmentet. Nå i sin andre avatar føler vi bilen er en stor forbedring over dens forgjenger. Nye Nissan Micra ser bra med de spisse hodelykt klyngene, bred frontgrill med chrome setter inn, nydesignet front støtfanger som ser mer aggressiv. Baksiden av bilen er ikke glemt; bilen får en ny bakre støtfanger, nye LED hale lampe klynger og slående nye lettmetallfelger.

Forrige versjon av Nissan Micra er fortsatt tilgjengelig på salg som Nissan Micra aktiv, men i denne artikkelen vil vi gi hovedfokus til nye, ansikt-løftet Nissan Micra. Denne nye hatchback har mulighet til å være drevet av en bensin eller en dieselmotor. Bensinmotor er det samme som en som gjør jobben i den Micra aktive - en 1,2 liter, 3 sylinder motor som legger ut en sunn 75 bhp strøm. Kunder som kjøper bilen sin med en bensinmotor har valget å utstyre deres bil med en 5-speed manuell overføring eller en automatisk konstant variabel kraftoverføring (CVT). Denne bilen har også muligheten til en 1,5 liters, 4 sylinder diesel motor, men i motsetning til bensin varianten, diesel kan bare ha en 5-trinns manuell girkasse å kanalisere kraften til hjulene.

Micra dimensjoner og generelle oppsett gjør denne bilen helt enkel å kjøre. En fin touch er metoden knapp motor antenningskilder. Den lider av gummi band effekten det bil kjører godt men lave hastigheter, CVT-girkassen er ikke den mest responsive rundt og raskere. Dette utgangspunktet betyr direkte følelsen som en brukes til å trykke på gass pedalen og motta en umiddelbar respons ikke skjer og det ødelegger kjøreopplevelsen. Men på pluss-siden, Nissan ingeniører sier at CVT-girkassen gir en økning i drivstoff-effektivitet på 5 prosent.

Der noe brun meningene er oppnådd i Nissan Micra vurderinger er på innsiden av bilen. Kabinen er veldig romslig for slik liten by bil. I den eldre versjonen av denne bilen, alt du så på innsiden var en grå hav av kjedsomhet. Bilen leveres med en skinnende svart sentrum konsollen og sølv aksenter over. Det er ikke et hopp i kvalitet å snakke om men samlet, interiøret ser langt bedre. Den nye Micra blir funksjoner som klimaanlegg, kamera, keyless oppføring, USB og aux støtte og Bluetooth-tilkobling. Den Nissan Micra pris varierer fra rundt Rs. 5.5 lakhs til bare sjenert av Rs. 9 lakhs og for at penger, hva du får er en liten by runabout som kompakt, romslige, ser rimelig bra og er svært enkelt å kjøre rundt.