Biler

Volkswagen polo - tyske engineering for alle!

Volkswagen, med Polo, introduserte kombi verden til robuste kvalitet. Med noen ganske styling inkludert i pakken også, ga denne lille bilen alle konkurrentene sin del av hjerteinfarkt. Volkswagen også priset Polo svært konkurransedyktig faktisk, og siden de hadde allerede etablerte seg som en premie merket, folk begynte å lage en beeline for VW forhandlere i hopetall.

Bilen er tilgjengelig som forskjellige varianter som er utformet for å dekke behovene til alle typer kjøring og krav. Bensin drevet Volkswagen Polo varianter er utstyrt med en 1,2 liter, 3 sylindret motor som setter ut 74 bhp altså igjen koblet til en 5-trinns manuell girkasse. Olje brenner versjonene får en 1,2 liters, 3 Sylindret dieselmotor som genererer 75 hk. Kraften får rettet mot til hjulene via en 5-trinns manuell girkasse i diesel variantene også. Begge disse motorene er middels og gir ikke en barberhøvel skarpe kjøreopplevelse. Disse motorene er designet primært for økonomisk kjøring og derfor deres strømforsyningen er ikke noe å skryte om. Både bensin og diesel versjoner har tre trim nivåer i dem - starter med base trendlinjen, midterste nivå Comfortline og ytterst Highline; hver med varierende grad av funksjoner og gadgets.

Men i varianter av bensin, det er en annen versjon kalt GT TSI. Denne varianten har en 1,2 liters, 4 bensinmotor som leverer en betydelig høyere 103 bhp. Denne kraften rutes gjennom en 7 hastighet DSG automatgir og som gjør kjøring denne bilen langt mer underholdende enn ikke bare andre varianter av Polo, men de fleste av sine konkurrenter. Denne bilen kan bli drevet var nøkternt men når stemningen treff, man kan bruke DSG girkassen å skifte opp og ned gjennom gir overraskende raskt og har en veldig morsom tid kjører. Det må påpekes at bremsene ikke er best du noensinne vil se og at ganske mye arbeid er nødvendig for å bruke dem. For kunder som er bekymret for spiral bensinpriser finnes det også en GT TDI-variant som har en 1,6 liters, 4 sylinder dieselmotor under panseret. Denne motoren genererer 104 bhp og har nok dreiemoment til en veldig energisk ytelse. VW tilbyr denne bilen bare med en manuell girkasse, men det er ikke benektes at GT TDI er en absolutt morsomt å kjøre.

Trinn inne og du se umiddelbart tyske kvaliteten som alle og enhver enkelt Volkswagen Polo gjennomgang synes å være banging om! Dette kan være en liten kombi men alt her er bygd for å vare og stram som en tromme. Setene er svært komfortable og gi god støtte, men setene på baksiden er litt trangt. Interiøret er også veldig praktisk og organisert - readouts er store, senteret konsollen er godt arrangert og alle knappene er innen rekkevidde. Volkswagen Polo prisklasse beveger seg fra en snappe over Rs. 5 lakhs og strekker seg nesten helt til Rs. 10 lakhs.