Biler

Renault scala - skilt-konstruert, men attraktive likevel

Det store spørsmålet er om Renault Scala er bare et annet merke-konstruert kjøretøy eller betyr det bringe noe nytt og bedre til tabellen. Scala er et resultat av partnerskapet mellom Renault og Nissan; i hovedsak en Nissan solfylte som har blitt endret med noen kosmetiske endringer. Samlet folk er tilbøyelig til å aksepterer at denne sedan ser bedre enn sine japanske søsken, men hvordan skiller den seg fra Sunny? Vel, la oss finne.

Motorene under panseret av Scala er identiske med de gjør jobben for Nissan sol - en 1,5 liters, 4 sylinder dieselmotor som gjør 84 hk og en 1,5 liters, 4-sylindret bensinmotor som setter ut 98 bhp. Mens motoren kommer knyttet bare til en 5-trinns manuell girkasse, har kunder som kjøper 1.5 liters bensin kan velge enten en 5-trinns manuell girkasse eller en automatisk konstant variabel kraftoverføring (CVT). Trinnløs overføring har ikke fast forholdstall som en vanlig girkasse men i stedet, den flytter sømløst gjennom en rekke forhold mellom et minimum og en maksimumsverdi. Dette effektivt, gir et uendelig antall girforhold og derfor gear Skift på denne bilen er stille og øyeblikkelig. Også, siden CVT systemet i Scala bruker en stål belte i stedet for et av gummi, en ikke får som elastisk føler mens akselererende eller bremse ned. CVT systemet sikrer også en høy drivstoffeffektivitet siden kobler fra motoren når gasspedalen ikke er trykket; ARAI har sertifisert en figur av nesten 18 kpl.

Bilen ser fra utsiden takket være sin skarpe frontgrill, inkorporerer ombygde bakre støtfanger som ser ut som det en diffuser (ikke, bare i tilfelle du skulle lure!) og stilig lettmetallfelger. Komme inn og du ville bli hardt presset til å skille denne bilen fra den solfylte Nissan. Interiøret er stort sett identisk med hverandre, helt ned til oval figur ordningen. Kvaliteten er ikke strålende, men på samme tid, føles ikke som en shanty town enten! Den øverste end varianten får en god mengde gizmoer som klimaanlegg, skinninteriør keyless oppføring og elektrisk sammenleggbar sidespeil.

Denne sedan har en veldig føyelige tur kvalitet og versjonen med kontinuerlig variabel transmisjon girkassen svarer også ganske fort. Med Prisantydning av alt fra rundt Rs. 8,5 lakhs og utvide til Rs. 11.5 lakhs, Renault Scala prisklasse er på høyere siden. Kvaliteten på materialer kanskje ikke til alles smak, men på den annen side, noen biler slo Scala når det gjelder passasjer hytte plass, drivstofføkonomi og praktiske.