Biler

3 grunnleggende bil vedlikeholdstips

Har en bil av dine egne er trolig en av de mest praktiske tingene tenkelig, spesielt i denne stadig mer hektisk verden. Det hjelper deg komme rundt raskere, får du hvor du skal gå så raskt som mulig. Men er det av avgjørende betydning for alle bileiere å vite at å ha en bil på egenhånd også kommer med sitt eget sett med ansvarsområder.

Utføre vanlige Bilpleie er avgjørende for å sikre at bilen er i stand til å utføre i optimal kapasitet. Følgende er noen grunnleggende bil vedlikeholdstips alle bileiere trenger å vite. Disse tipsene gå langt i at bilen er trygt og veien verdig.

Utføre vanlig bil Tune-Ups

Bileiere bør ha sine biler stilt opp ikke mindre enn en gang i måneden. Du kan velge å gjøre det selv eller har det gjort på vedlikehold garasjen. Dette ikke bare sikrer at bilen utfører på optimal effektivitet, men det går også mye du sparer penger. Dette er fordi dårlig stilt opp biler forbruke minst 30 prosent mer bensin årlig.

Sjekk bilen væske nivåer

Bilens væskenivåer bør kontrolleres minst en gang i uken for nye biler, og hver dag for eldre modeller. Bilens bremsevæske, radiator kjølevæske, clutch væsker, automatgir væske samt dens akkumulator vannstand er bare noen av tingene du må være på utkikk etter.

Hvis det kommer et punkt der noen av disse væskene kjøre lite, kan vente du bilen for å starte feil. For eksempel forkortes bilens batterilevetid dramatisk når batteriet vann nivåer kjøre lite. Du også setter deg i faresonen hvis du ikke holde clutchen og bremsen væsker i sjakk. Du må sikre at de er av den høyre viskositeten slik at du reiser trygg.

Sjekk bilen dekktrykket

Bilens dekk press nivåer bør sjekkes månedlig. Gjør det vil resultere i bilen ikke kunne utføre sitt beste. For eksempel, har studier vist at for hvert kilo av Undertrykk et kjøretøy kan miste minst 4 prosent av sin drivstoff effektivitet og bensin kjørelengde. Dette er et direkte resultat av dra lavtrykk dekk oppretter.

Dette er bare noen av bil vedlikeholdstips alle bileiere bør vite om. Viktigheten av å utføre vedlikehold på kjøretøyet kan aldri være understrekes nok. Det er viktig for deg å nyte fordelene som bilen bringer i livet ditt. Alle tips presentert ovenfor sikre at bilen holdes på sitt beste alder.

Du kan enten gjøre disse tingene selv, eller du kan ha profesjonell mekanikk gjøre det for deg. Det spiller ingen rolle hvem som gjør disse oppgavene for deg så lenge det gjøres riktig. Uansett, bileiere vil definitivt spare mer penger i det lange løp ved å følge disse bil vedlikeholdstips.