Biler

Penger utbetalt for biler - hvor godt en idé er dette?

Du har funnet den perfekte bilen som passer dine behov og ditt budsjett; den neste tingen å gjøre er å finne ut den beste måten å betale for den. Mens noen mennesker tar et lån til å betale for bilen, velger andre personer å betale i kontanter. Fortsatt velger andre personer å leie kjøretøyet. Mens betalingsmåten, avhenger av din økonomiske situasjon, trenger du å vite alle faktorer om kontant betalt for biler. Dette kan du gjøre den riktige avgjørelsen.

Alternativet penger utbetalt for biler har noen viktige fordeler fremfor andre alternativer som leasing og finansiering bilen. De omfatter:

1. For det første, vil du få bilen veldig billig. Ikke bare vil du kunne forhandle frem en bedre pris, men du vil også unngå å måtte betale alle finans avgifter eller rentekostnader. Avhengig av merke og modell av du er interessert i å kjøpe, kan disse og saksomkostninger legge opp til en betydelig, tusenvis av dollar.

2. Du vil bli gitt tittelen på bilen så snart du foretar betalingen. Dette betyr at du kan selge bilen hvis du ønsker. Husk på at prosessen med å selge en bil som du fortsatt betaler renter kan være svært komplisert. Derfor, hvis du vil endre cars ofte så kjøpe dem med kontanter er det beste alternativet.

3. Når du betaler kontant må du foreta en engangsbetaling. Siden det er ingen månedlige avdrag for er det svært liten sjanse for ubesvarte betalinger skjer ved en feil.

4. Du trenger ikke å bekymre deg for ikke å eie en bil på grunn av å ha en lav kredittvurdering. Du kan bare kjøpe bilen med din tilgjengelige midler.

Det er et par ulemper med å kjøpe en bil med kontanter. De omfatter:

1. Kjøp kan gjøre en stor bulk i din sparing.

2. Siden kjøretøyet vil svekke seg i verdi veldig fort, vil du tape penger ved å bruke penger til å kjøpe bilen din.

Som du kan se, skal du ta beslutningen om å kjøpe bilen etter vurdere alle relevante faktorer. Du bør bare velge betale kontant for bil hvis det er klar fordel fra gjør så og også hvis du ikke tar opp for mye av pengene dine i en ressurs som vil svekke seg i verdi umiddelbart når du kjøper den.