Biler

Chevrolet beat - chevy Luke "slå" konkurransen

Chevrolet har alltid forsøkt å etablere seg i våre indisk bil som en vellykket liten bilprodusent som Maruti Suzuki og Hyundai. Men, alle sine attempts her har ikke dårlig som de aldri hadde en bil i sin produktportefølje som kan opprette dem i kombi segmentet. Men med ankomsten av Beat, ting endret seg litt for Chevrolet indianerne viste interesse for den nye hatchback og bilen ble ganske populær blant ungdommer på grunn av sin dynamiske stil. La oss sjekke i detalj hva differensiert denne bilen fra andre hatchbacks i markedet.

Chevrolet Beat er tilgjengelig med to ulike motorer; en hver av bensin og diesel. Den har en 1,2 L, 4 sylinder, DOHC-motor med en effekt på 80.5bhp på 6200 rpm. Denne motoren ble spesielt utviklet for Beat og det var helt forskjellig fra forrige 1,2 L enheten sett i Chevrolet Aveo U-VAYtterste dreiemoment produksjonen av denne motoren er 108Nm som kommer på 4400 rpm.

Den Chevrolet slå diesel er utstyrt med en tre sylinder 1.0LXSD dieselmotor. Dette er den mindre versjonen av Fiat Multijet motoren som er slått fleste hatchbacks i India. Denne motoren genererer en strøm av 59bhp ved 4000 rpm med et maksimalt dreiemoment produksjon av 150Nm tilgjengelig på 1750 o. Begge versjonene av Chevrolet Beat er utstyrt med en femtrinns manuell girkasse.

Funky interiør styling av Beat gjør det ser sporty og attraktive. Første klasse digital turteller og trendy maskinkonsollen gjør det føles mye premium enn sin klasse. Når det gjelder plass skjønt, er det ikke mye å snakke om. Bakre beinplass, kne rommet og takhøyde gjør det en av de mest ubehagelig bilene i sitt segment.

Top modeller av Chevrolet slå bensin og diesel er utstyrt med avanserte funksjoner som automatisk klimaanlegg, elektriske Vinduer, ORVM med integrert siden indikatorer, doble kollisjonsputer foran, ABS, lettmetallfelger, bak vaskemaskin, tørke, munnstykke for avrimingssystem, låse og 2-Din spilleren med fire høyttalere.

Chevrolet slå Kritikken foreslår at tur og håndtering av bilen er helt akseptabelt i bytrafikk som enkelt park og håndtere denne bilen i støtfanger til støtfanger trafikk, men så snart du treffer motorveier, myk fjæring, liten dekk og lett styringen skuffet. Bilen kjører andpusten rundt hjørner og skremmende følelse umiddelbart stopper deg fra å spille denne bilen.

Til nå gjør Beat ganske bra i vårt marked takket være sin aggressive priser. Chevrolet slå ramme prisklasser fra INR 3.94 lakhs til INR 6 lakhs (ex-showroom, Delhi). Men med økende konkurranse, har Chevrolet å bringe noen endringer i denne bilen å holde den frisk og å gjøre så; de er klar med det midt-syklus ansiktsløftning av Beat som vises i Auto Expo 2014, neste måned.