Biler

Er det spesialister i bmw service?

Du har kjøpt en pre-eide Beemer, og det er din stolthet og glede. Inntil nå er det dyreste varen du har du kjøpt. Du beste BMW verksted, men du ønsker ikke å måtte betale en hel uke lønn for mindre arbeid. Ja, du brukt mye på bilen, men du har fortsatt bil notater.

Dine venner har fortalt deg at du trenger å finne en mekaniker som vil bli kjent bilen intimt. Noen du kan stole på. Noen som har vært trent og utdannet jobbe med disse høy ytelse biler. Han trenger ikke å snakke tysk, men han har å forstå tysk ingeniørkunst. BMW service vil aldri være billig med mindre du går til noen som forteller deg de kan fikse din Beemer, men har aldri vært under panseret på en.

Så vil billig reparasjonen slå til kostbare gjør-overs av noen andre. Hvis du ser og gjøre så mye forskning på BMW verksted som du gjorde på modellen du kjøpte, vil du finne en praktisk butikk som har mye bedre priser enn en forhandler. De vil sannsynligvis ha bedre priser enn andre butikker som utfører utenlandske auto reparasjoner. Før du tar bilen inn i en butikk for tjenesten, la fingrene gjøre turgåing. Velg noe ganske enkelt som ikke trenger mange spørsmål å komme opp med en pris. Velg noe som en bruktbil inspeksjon hvis du ikke har pre-eide BMW inspisert før kjøpet.

Ring tre BMW verksteder og fortelle dem du vurderer kjøp av en brukt Beemer og du ser i deres annonsering at de utfører brukte kjøretøy inspeksjoner. Spør hver hva de dekker inspeksjon, hvor lang tid prosessen tar og hvor mye de tar betalt? Fra din forskning vil du kunne fortelle hvem som er den mest grundige og hvem er den minst kostbare. Men hva hvis du allerede har et problem med bil og trenger BMW service? Hvordan kan du fastslå hvilke er best butikken? Du kan fortsatt følge de ovenstående retningslinjene.

La oss si du har problemer med din air condition. Du kaller de tre butikkene og fortelle dem nøyaktig hva som skjer. De vil alle fortelle deg at de ikke kan gi deg et tilbud til de bestemmer det pressepenger av problemet. Du sier dette er greit. Men - kan de gi deg et beste tilfelle og verste fall? Når de ser på bilen vil de gi deg et skriftlig anslag? Vil de stå ved det? Hvor lenge garanterer de sitt arbeid? Ved å spørre fornuft, verksted utdannet spørsmål du vil kunne velge den beste BMW for deg. Men her er en note å sette din bakhodet: selv om du har en A/C problem du full-service BMW reparasjon som kan fikse ditt a/c i dag men kan også fikse din overføring eller andre problemer med bilen som kan skje nedover veien.

Dette blir innledningen til at en mekanisk hvem du vil stole på og får å vite din stolthet og glede innvendig og utvendig.