Biler

Hvorfor får en pre-eide bil er en smartere alternativ

Investere i og har en splitter ny bil er alltid drømmen for mange. Hvem ville ikke ønsker å kjøre fra en bilforhandler butikk i skinnende, nye bil, puste fantastiske lukten av skinnseter og med høyttalerne i bilen sprengning din favorittsang?

For de fleste imidlertid får det nye kjøretøyet bare veldig en drøm. Hovedårsaken er alltid penger, selvfølgelig. Mesteparten av tiden, er tillatte budsjettet for å kjøpe en bil bare ikke nok til å få en som er ny eller ubrukt.

Neste beste og ofte smartere alternativet er å kjøpe en annenhånds bil. Og nedenfor er grunner til at du bør tenke og bevege mot dette alternativet:

1. Får en pre-eide bil vil hjelpe deg å unngå bilens verdi avskrivning

Når du kjører av mye med en skinnende ny bil, ville den miste sin verdi. Auto industri analytikere hevder at eiere av mainstream biler kan forvente å miste omtrent 30 prosent av bilens verdi under de to første årene av eierskap. Og når du bestemmer deg for å selge det, du vil selge det til en langt mindre pris enn når du kjøpte den. Dermed investeringen du først trodde var smart slår seg ikke å være en god en, i fremtiden.

2. Du kan nå få en pre-eide bil som gjennomgikk et sertifiseringsprogram som garanterer en "som ny" tilstand.

Noen autorisert bilforhandlere, tilbyr for eksempel sertifisert brukte biler fra produsenten. Disse sertifiseringer garanterer at pre-eide kjøretøy har store skader og at de har gjennomgått en omfattende og grundig inspeksjon. Noen sertifisert eid pre biler kan sikkert være dyrere; men dette hovedsakelig fordi disse kjøretøyene har vært gjennom et stivt sikkerhet inspeksjonsprosessen og justering for å møte produsenten er krevende standarder.

3. Det er sikkert mer overkommelige.

Til slutt, pre-eide biler er ganske enkelt så mye rimeligere enn nye. Selvfølgelig vil du betale mer for en splitter ny bil enn en pre-eide. Men ved å kontrollere at bruktbil er i god og selv i perfekt stand, det vil fortsatt tjene formålet.

Enten du trenger å få en kompakt SUV eller sedan, alltid vurdere en pre-eide bil. Det vil ikke svekke seg på deg. Det vil også være sertifisert i henhold til produsentens standarder og det vil alltid være bankkontoen.