Biler

Når tid er penger

Med en ny BMW koster over $30.000 kan man forvente eierne å være vellykkede forretningsfolk. Minst, er dette oppfatningen. Vellykket bedrift mennesker - menn og kvinner - sjelden har luksusen av tid til å shoppe rundt for beste BMW service. Disse topp profesjonelle har ikke fått over glasstaket av blir lurt av gjennomsnittlig verksted.

Kresne eierne ønsker å finne et verksted for BMW som gir dem alt forhandler vil, unntatt de høye prisene. Ja, bilen var dyrt, men det er ingen mening eller følsomhet i over betaler for en tjeneste, selv noe så enkelt som et oljeskift. Disse eiere ønsker ikke å sitte rundt venter fett apekatter å arbeide på sine biler. De ønsker en butikk som er skinnende og kanskje tilbyr gratis Wi-Fi slik at de kan arbeide mens de venter.

BMW verksted må ansette bare beste teknikere. Disse ekspertene må stadig være utdannet på nyest diagnostiske teknikker og alle oppdateringene som er gjort på spesifikke modeller. Hvis en kunde kommer inn og sier bilen ikke er gode eller gjør en uvanlig støy, vil mekaniker kunne lytte til klienten og oversette det som har blitt sagt i hans teknisk kunnskap.

Og fremfor alt, den BMW service center må kunne arbeide på en rekke problemer. Eierens tid er penger, det kan ikke være bortkastet kjører fra butikk til butikk prøver å finne årsaken til et problem, og deretter få den reparert. BMW verkstedet skal kunne håndtere varme og A/C problemer, fabrikken anbefalte årlig tjenester, datamaskin diagnostikk, optimalisering, overføring tjenester og alt annet som kan trenger oppmerksomhet på en BMW.

Det blir butikker som sier de kan håndtere BMWS når faktisk de tjeneste amerikansk laget modeller på samme sted. Kanskje - og det er en kanskje - de kan selge dekk eller gjøre et oljeskift, men det er svært usannsynlig at deres personell tatt år kurs i reparere BMW. Alt er prøving og feiling som tar tid. Tid og penger.

Når den travle profesjonelt finner en kvalifisert BMW verksted som kan håndtere problemer med bilen, vil mekaniker raskt bli en god venn. Han vil fortelle eieren om visse proaktiv og forebyggende tiltak som kan tas nå som vil negere høye reparasjonsregninger i nær fremtid. Mekanikeren vet denne klienten kjøretøy innvendig og utvendig, og ville aldri tro å foreslå noen reparasjoner eller forebyggende vedlikehold som absolutt ikke var nødvendig. Han er en person som eier kan stole.

BMW er eierens stolthet og glede. Eieren av en god BMW verksted må være en som er virkelig stolte av sitt personell og arbeid som forlater butikken.