Biler

Kjøretøy restaurering som en del av resirkulering

Hundrevis av biler på planeten jorden er liggende rundt i scrapyard fasiliteter. Mange av disse er resirkulert i salg av reservedeler samt kroppsdeler (panel). Dette er en fin måte å holde biler på veien, men mer kan gjøres for å gjøre bilen restaurering mer aktivt del av resirkulering. Det kan være kostbart, og det kan ta en stund å gjøre det, men det kan være ganske oppfylle. Fullført kjøretøyet kan også brukes til forskjellige formål.

Måter i hvilke biler eller alle typer kjøretøy kan gjenvinnes

Du kan ta deg tid til å gjenopprette et kjøretøy eller flere av disse i sin helhet. Dette vil bety at du må gjenopprette:

Utvendig: Bør du begynne med utsiden, som inneholder interiøret samt motoren.

Interiør: Dette er den andre delen som du må gjenopprette, som dette ville fullføre skallet av kjøretøyet.

Motoren: Dette ville være siste av full som du slipper motoren i stedet for bilen å bli mobil. Motoren kunne originalen eller en modifisert, avhengig av hvor autentisk du vil restaurering din å være.

Ofte vil du kunne gjøre bruk av den kroppsdeler samt motordeler fra et par forskjellige biler for å bygge en bil. Dette vil legge til clearing av scrapyard i noen av bilene lyve om.

Velge et kjøretøy for restaurering

For perfekte restaurering utfordring, kan valg av kjøretøy gjenopprette være eldre enn seksti år. Grunnen til dette er at disse kjøretøyene vanligvis ikke bli komprimert, og sitte i et sted eller i en bil kirkegården.

Grunnene til hvorfor du bør velge disse bilene gjenopprette, som en del av gjenvinning, er fordi de er:

Historiske: Disse kjøretøyene vil aldri bli produsert igjen. Mange av dem har vært hånd-bygget og har stor utførelse.

Godt bygd: de har god solid paneler. Det har tatt år for det å ha en viss rust, men ofte rust hadde ikke spist vekk metallet. Selv om de er rustne, kan du fortsatt få god solid paneler å jobbe med, når du har pusset og polert overflaten.

Mange av bilene har den opprinnelige dekk, og dette kan gjenopprettes også. Det er ofte stor hvis bilen har den opprinnelige dekk med nok tråd igjen å gjøre den kjørbar stand. Selv om ikke mange folk kunne ta på denne typen utfordring, ville det være flott for de som har økonomi samt tid til å gjøre bilen restaurering del av resirkulering.