Biler

Road raseri og sinne bak rattet

Road raseri og sinne ledelse

Som veiene blir mer full av bilistene og verden blir stadig mer befolket generelt, er tidsbruk i trafikken bare går å øke.

Hver av oss i vår egen metall bubble, ikke synes å være den samme manerer og høflighet de fleste av oss ansette i møte hverandre utenfor våre biler. I denne forvrengt miljø, bli feil og misjudgments forstørret og mye mer sterkt kritisert. Disse feilene kan føre til irritasjon, spenning og til slutt raseri. Bortsett fra å være et ubehagelig sted å være, kan den representere en reell fare i alles sikkerhet uberegnelig sinne-fueled manøvrer og en stor helserisiko for de opplever disse økt tilstander av stress.

Raseri fører til raseri og omvendt rolig fører til rolig. Hver type kjøring kan reflekteres tilbake vei fra andre drivere plukke opp på humøret. Ved å være høflig og fornuftig eller "defensiv", kan du gjøre din del i å bryte road rage syklusen som kan grep mange oss. Hvis du ikke klarer å kontrollere din vrede, finnes det en rekke teknikker du kan bruke til å gjenvinne din temperament mens du kjører.

Puste

Ved å kontrollere puste, kan du tømme kroppen for "gamle" og foreldet 'air"som igjen utgivelser spenning av oksygen i blodet. Konsentrasjon og fokus på hver innover og utover pusten, kan den koble deg fra faktorene som forårsaker stress. Ikke bli for løsrevet fra virkeligheten selv som du vil beholde din kjører trygt og imøtekommende.

Musikk

Lytte til musikk eller lyd bøker, kan du opprette en rolig og fredelig atmosfære i bilen. Det er velkjent at musikk kan være svært effektiv i kropp og sinn. En mild og nesten underbevissthet distraksjon som gir deg et ro som nesten ikke noe annet kanne.

Muskler

Det finnes en teknikk kan du forsiktig "flex" og slappe av musklene flytte rundt kroppen fra muskel til muskel. Når kroppen stress, det er lagret inne og kan effektivt befridd benytter denne metoden. En flott måte å gjøre det som det kan gjøres fra din sittende posisjon i bilen.

Mental spill

Du kan distrahere sinne sentrene i hjernen ved å spille erkjennelse som "telle røde biler" eller selv ved å telle de understreker du f.eks "Jeg vedder jeg ser minst 5 mer idioter før jeg kommer hjem". En enkel teknikk som koble deg fra raseri og gjør du se den morsomme siden til det hele.

Bedre organisere din tid

Grunnen til at de fleste av oss bli irritert mens kjøring er av holdt når på vei til noe vi er sent for. Noen er frekk eller aggressiv i måten de kjører når du på en høynet tilstand av stress på grunn av lateness vil raskt føre til sinne nivåer skyte gjennom taket. Hvis vi ta det som lest, at det er mer enn sannsynlig kommer til å være trafikk og du vil mer sannsynlig enn ikke holdes på et tidspunkt, må du ta hensyn til dette i tiden du tillater deg selv å komme dit du skal. Det er så mye lettere å kontrollere din temperament når du vet at du har tillatt for denne "idiot holder meg!".

Det er ingen enkle Svar å eliminere stress fra livet i den raske opptatt og godt befolket verden vi lever i dag, men veldrevet stress er en helt annen historie til selv fueling natur sinne bak rattet. Ansette de oppførte teknikkene og du vil gå en lang vei å sørge for at det ikke ødelegge din eller andres dag.