Biler

Kjøring i snø og is, tips for å holde trygt

Snø kjøring eller kjøring på is

Det er en enkel tips for kjøring i Snøhvit eller isete vinterforhold. Hvis du ikke har å gå ut, så ikke. Snø og is kan være farlige å kjøre, så hvis du kan unngå håndtere det helt, så det er det beste alternativet.

Hvis du er ettall av fleste mennesker som har å arbeide eller trenger å reise, selv gjennom denne typen Ugunstige værforhold, bør deretter følgende tips hjelpe deg komme trygt til hvor du skal.

1) Prøv ikke å våge ut før gritters er ut. De stort sett gjør sitt arbeid i de tidlige timene av formiddagen, men veien kan være siste på listen over veier de måtte dekke. Hvis du kan vente til de har Bet og reisen din bør være mye mindre farlig.

2) Lar deg ekstra tid å komme dit du skal. Du ønsker ikke å legge til ekstra element av utålmodighet å påvirke din kjøring og øke risikoen for å miste kontroll av kjøretøyet.

3) Bruke Internett til raskt oppfriske på snø teknikker. Det finnes måter å maksimere kontrollen over bilen selv i verste forhold. Det kan være en del om dette i kjøretøyet eiere manualen. Tips som vil være spesifikke for din merke og modell.

4) Alltid redusere hastigheten. Stoppe avstander skal økes betraktelig når du kjører på slik glatt vei overflate. Det kan ta opptil 200% mer avstand for å stoppe på is eller snø. Betyr 30 meter blir 90 meter.

5) Bruke bremsene så forsiktig som mulig gjør vil stoppe deg låse hjul og skidding ute av kontroll.

6) Selv det er dagtid, prøve å sette på din utvidelse å hjelpe andre bilistene synligheten av du. Før avreise, kontroller lysene er rene og på frontruten.

7) Holde deg i nedre tannhjul vil øke din kontroll over bilen. Det vil også gi deg en mulighet til å bremse kjøretøyet ned eller i det minste begrense hastigheten. Når du har mistet kontrollen, kan det være for sent å unngå en ulykke, så gjør hva

Du kan for å holde den.

8) Ta ekstra forsiktighet på åsene, broer og mindre veier som ikke kan ha vært bet.

9) Hva du gjør, ikke prøv og kjøre forbi. Folk kjører sakte for en grunn og forbikjøring i denne situasjonen kan definitivt anses som vrak-mindre.

10) Hvis du har en 4 x 4, ikke anta at dette vil beskytte deg mot farer som vanlig kjøretøy må se opp for. Du må fremdeles benytter den samme forsiktighet og husk at bilen er ikke bare elementet på veien og du må ta hensyn til begrensningene andre står overfor i snøen.

11) Hvis du finner din forhjulene skrens, ta føttene av både brems og gasspedalen. Trykke enten kan gjøre ting verre. Også, ikke styre umiddelbart. Vente på trekkraft gå tilbake og deretter styre i retning av skrens dvs hvis baksiden av kjøretøyet er skli rett, så styre høyre. Bruke litt gass når du føler trekkraft tilbake og det skal deretter sette deg tilbake på sporet.

12) Type bryter du bestemmer når og hvordan de brukes. Hvis du har ABS, så du kan bruke jevnt trykk, men hvis du har normal bryter du må pumpe pausene dine beste effekten.

13) Hvis du får hjulene fast i snøen, har deretter spinne med hjulene liten eller ingen virkning. Snømåking fra hjulene og sette noen slags sand eller selv kattesand bør gjøre triks. Alt som hjulene kan få tak på.

Alt ovenfor skal gi deg den beste sjansen å minimere effekten av snødekte forhold til kjøreopplevelsen. Det er ingen harde og raske regler når du kjører i snøen som selv de mest forberedt eller mest erfarne driveren kan kommet cropper hvis ikke nok care er tatt.

Du må respektere snøen som gjør det kan føre til død eller skade. Som de sier, er det bedre å få hvor du går sent enn ikke.