Biler

Hvordan få mye på et kjøretøy

Forbrukerne føler ofte stresset om en bilkjøp. Det er uendelig antall biler å vurdere, og det er normalt å føle overveldet. Hvis du er i markedet for å kjøpe en ny bil, er artikkelen som følger nedenfor full av informasjon du trenger.

Før du kjøper en ny bil, bestemme hva du trenger. Hvor mye av et budsjett må du arbeide med? Hvor mange passasjerer må du kjøre rundt? Hva slags gass kjørelengde vil du? Vurdere om du vil en todørs eller firedørs bil. Skriv ned funksjonene du ønsker å unngå glemmer noen.

Hvis det ikke blir forhandlet ned fra sin prisen når bilen shopping, du vil bli taper penger. Faktisk bør du aldri kjøpe en bil for den oppførte prisen. Forhandlere øke prisen for å ha slingringsmonn med kunden. Bruk denne til din fordel.

Få et billån før du går shopping. En av grunnene til at det tar giveren så lenge er at de må kontrollere kreditt og finne en utlåner. Hvis du allerede har et lån når du går gjennom døren, får du en mye raskere transaksjonen.

Hvis du leter etter en splitter ny bil, snakk med din bank om lån alternativene før du går shopping. Dette sikrer at du er kvalifisert for et lån. Vanligvis dealership's økonomiavdelingen kan finne en bedre pris for deg enn en bank, men det kan hjelpe hvis du finner hva renten du ser på før shopping.

Aldri diskutere nedbetaling beløp, trade-ins eller incentiv tilbyr til en prispunkt er fastslått fast. Disse statister å redusere prisen du. Du vil ende opp med en bedre pris hvis du forhandle avtalen først, og deretter diskutere disse "statister".

Fleste selgere har salgsbudsjetter møte hver måned. Bruk dette systemet til din fordel ved å handle for en bil på slutten av måneden. Hvis en selger er bak på sine månedlige kvote, vil de være klar til lavere priser for å få deg til å kjøpe en bil. Dette gir deg en fordel under forhandling.

Kjøpe bil månedens slutt. Selgere ofte sliter med å oppfylle kvoter på dette tidspunktet. Selgere kan være bak og trenger salg å møte sine mål.

De beste tilbudene kan grunnlegge online. Det er ikke en grunn til å gå til en forhandler lenger. Prøv å se på online rubrikkannonser eller nettauksjoner, hvis mulig. Dette er en god måte å spare penger og holde seg borte fra selgere i forhandlere.

Kjøp ikke en bil som har nettopp kommet på markedet. Kostnaden blir høyere enn hvis du vente. Vente flere måneder før du går shopping for den.

Nå bør du vite nok til å redusere stress som er knyttet til bilen shopping. Bruk det du har lært i alle trinn i prosessen. Dette vil hjelpe deg å finne bilen som du har drømt om for en pris som passer innenfor budsjettet.