Biler

Kjøper den rette bilen: topp tips

For mange av oss er luksusen å kjøpe en splitter ny bil rett ut av fabrikken aldri mulig. Med tøffe tider fortsatt virkelighet, bruke tusenvis på en ny bil er forståelig nok vanskelig og derfor brukte bilen er det neste beste alternativet.

Om fra et familiemedlem, en venn av en venn eller via populære avenyer som Auto Trader; kjøpe en bil brukes likevel; er en veldig spennende tid og kan være mye moro. Det er mye å vurdere når gjør at alle viktige kjøpe fra farger, stiler, Motorstørrelsen kjøring evne. Men det er lett å bli revet, kan gå tapt i spenningen og som et resultat; falle foul av noen viktige punkter som kan koste deg dyrt.

Når du kjøper en brukt bil finnes det flere aspekter å vurdere for å sikre at du får den beste avtalen og gjør det riktige valget. Å spare problemer og potensielt tusenvis av pounds i det lange løp; Det er viktig å sikre du utdanne deg selv og være årvåken før du tar noen skritt.

Nedenfor er noen viktige ting å vurdere for å sikre at du gjør alt riktig trekk...

• Bakgrunn sjekk-Whatever du gjør det er viktig å alltid sjekke ting gjennom grundig og det samme gjelder for å kjøpe en brukt bil. Om du gjør avtalen med en venn eller en fremmed, er det viktig at du være klar over hva du får deg inn. Mange biler har det som er kjent som en 'skjult historie' derfor bare med en grundig bakgrunnssjekk kan du sikre at du gjør de riktige beslutningene. Noen av de største nettstedene inkludert Auto Trader tilbyr bakgrunnen sjekker for en liten avgift som kan ende opp sparer du store i det lange løp.

• Pris - A mange uavhengige selgere vil alltid prøve å gjøre det mulig å få mest mulig for bilen, men de spør for mye? Igjen, uansett hvem selger bilen ikke bare ta sine ord for det. Gjør en sjekk for andre lignende biler som selges og sjekk hvis prisen er rett eller litt for bratt.

• Inspeksjon - A test kjøre er en gitt når kjøpe noen bil, men vær sikker på at du sjekker gjennom alt annet også. Hva er interiøret som? har bilen regelmessig bil service? Kontrollere for slitasje på panseret og grill og holde et øye med nylig erstattet bremseklosser som disse kan ofte indikere overdreven bruk.

• Clocking-tross ulovlig, dessverre mange selgere fortsatt vinden tilbake deres odometers i et forsøk på å skjule kjørelengde og øke salgsprisen. Hold et øye for dette ved å nøye undersøke slitasje som dette kan vanligvis være en indikator som ikke alt er som det synes.

Kjøpe en bil kan være en av de mest spennende tidene for mange av oss men det er viktig at du være klar over problemene som du bør se etter og de mulige katastrofene kan du møte som det kan avvikle koste deg i det lange løp!