Biler

Hvordan din luksusbil

Hvis du nettopp har kjøpt din første luksusbil, kjørte du sannsynligvis den rundt overalt, vise den frem. Dette er vel og bra, men du er nødt til å se etter den.

Når du har en luksusbil, er som du trenger å bekymre at når den bryter, du må betale mye penger for deler. Hvis du har en bil som en BMW, må du sende vekk for deler. Det vil være forhandlere i nærheten, som har en garasje som er knyttet til det, men de kan ikke ha delene bare venter det. De må også bestille dem for deg.

Derfor må du kanskje gå et par uker uten bilen mens du venter på delen skal leveres. Du bør seriøst vurdere opprettholde bilen og ser etter det så kan du forhindre dårlig sammenbrudd. Vedlikehold er mye billigere enn reparasjon, så hold at i tankene når du kjøper din første luksusbil.

Olje

Du bør sjekke olje nivåer minst to ganger i uken. Hvis nivåene er under minimum på måling, bør så du fylle den opp. Hvis nivåene er over den maksimale indikatoren, burde så du være fin.

Du bør sjekke olje fordi oljen er det som gjør at alt er knirkefritt. Den fanger skitt, holder den fra motoren og gjør at alt er kult. Hvis bilen overopphetes, så du skal bryte ned og det kan føre til skade på motoren.

Bremsevæske

Du bør ikke ha et problem med din bremsevæske hvis bilen er ny, men når du har fått en følelse for hvordan bilen stasjoner, du skal kunne merke hvis noe går galt med bremsene. De kan begynne å føle svampete eller de fungerer ikke som de pleide.

Når du først får bilen, bremsene vil være meget sterk, men de vil miste kjørte noe styrke når du den for et par dager. Dette er normalt, men hvis du må sette foten til bilen før det begynner å stoppe, deretter ta bilen til en mekaniker straks. Du kan miste bremsevæske.

Body Kit

Hvis du har en body kit på bilen din, kan du føle litt motvillige til å ta det fordi du har betalt en masse penger for det, men du må vedlikeholde dette også. Du vil måtte på den og kontroller at alle vedleggene er fortsatt flush mot bilen, spesielt hvis du har en kul.

Hvis du har kjøpt bilen body kit fra riktig selskap, og det er laget for å passe bilen (Hvis du har en BMW, kjøpe en for en BMW som passer den eksakte modellen av bilen) bør så du bare har et problem med det skal løsne hvis du har en krasj. Du bør ha hatt den installert av en profesjonell, spesielt hvis du har ingen kjennskap til biler.

Så bør du være rengjøring den akkurat som du vaske resten av bilen. Bare fordi det kan være laget av ulike materialer enn resten av bilen, betyr ikke at du må endre hvordan du rengjøre bilen. Du kan fortsatt sette det gjennom bilvask eller vask den for hånd med bilvask såpe. Videre kan du fortsatt skinne det med voks også.