Biler

Endre bilen for en bil viser

Når folk er stolte av sine biler, de har tendens til å ta sine biler til bil viser. Dette er fordi de ønsker å vise fram sine biler og nettverk med likesinnede mennesker. Men er det ting som de vil gjøre med sine biler å gjøre dem skiller seg ut fra resten.

Hvis du aldri har vært i en bil viser, vil du ikke snu med en bil som ser ut som det har vært racing eller som du har nettopp kommet rett fra forhandleren. Vil du vise at du har sett etter bilen og ha forandret den å sørge for at det passer din personlighet.

Interiør

Du må endre interiøret når du kjøpe bilen. Hvis du har kjøpt bilen helt nye, vil så de ha alternativer for forskjellige farger eller selv en sportsligere utseende på innsiden av bilen.

Hvis du vet at du vil noe annet, så du bør gjøre noen endret i dealership. Deretter, når du har bilen, kan du gjøre enda mer endringer. En av de beste tingene å gjøre en høy spec bil er å endre setene. Du bør sikte på en mer sporty type sete, og som vil være komfortabel uansett hvor lenge du sitter i den.

Vil farge koordinere bilen, å matche utsiden av bilen. Hvis du har en svart bil, så du kan krydre det opp litt ved å ha en svart interiør med farget aksenter. Folk som har svart biler, pleier å gjøre for rød eller blå aksenter, men du kan være forskjellige og gå for en fin gul eller lime grønn.

Deretter kan du kjøpe noen periferisk for bilen i fargen på aksenter. Dette kan være gulvmatter bilbelte dekker. Det er opp til deg, men du må gjøre passer din personlighet, spesielt hvis du tar det å bilen.

Hvis du liker musikk, så du bør se i endre stereoanlegget i bilen. Du bedre høyttalere og kan du noen subwoofere i bagasjerommet på bilen. Hvis du har sett 'Pimp My Ride,' på MTV, vil vite du at de kan bli plassert i karbonfiber, som du kunne ha malt for å passe farget aksenter.

Hvis du skal bil viser, og natten før, kommer du til å rengjøre innsiden av bilen. Dette skyldes at folk skal se på bilen i detalj og du ikke vil merke alle biter av skitt som følger med å bruke bilen. Derfor bør du hoover setene og gulv. Så du bør polsk og carbon fiber elementer til bilen.

Eksteriør

For utsiden av bilen, du kunne ha deler malt en annen farge, eller du kan ha en body kit installert på bilen slik at den ser mer ut som en muskel bil. Du kan kjøpe kits online fra en yrkesorganisasjon kit selskap og deretter har det malt når den er installert. På disse nettstedene har de karosserisett for alle typer biler, inkludert BMW 3-serie.

Hvis du planlegger å ha bilen lakkert, vent til du har hatt body kit installert og deretter har det malt så du ikke betaler for maling jobben to ganger.