Biler

5 viktige ting å se etter når du velger flåte gps-sporing

Mange GPS flåten Tracking selskaper har skjulte kostnader inkludert ingen live støtte og/eller opplæring konsekvent gjennom hele kontrakten, skjulte kostnader du ikke kan gjøres oppmerksom og andre faktorer som ofte er oversett. Denne artikkelen dekker noen av de viktige tingene å se etter når du velger en GPS flåten Tracking leverandør og hva du bør vite før du signerer en kontrakt.

1. Pass på ekstra skjulte kostnader

Kontroller at du er sitert prisen er prisen du betaler. Noen selskaper vil belaste deg for installasjon og/eller fjerne enheter på slutten av kontrakten. En annen vanlig skjult kostnad er roaming; selskapene belaster deg sentrale avgifter hvis din kjøretøy går ut av landet.

2. brukervennlighet

Det er massevis av kraftige GPS flåte sporingsalternativer der ute i dagens marked som tilbyr fantastiske funksjoner. Dessverre kan mange også være vanskelig å forstå og ta en stund å få taket på. Det er svært viktig at du vet hvordan du skal betjene programvaren så raskt som mulig å ikke kaste bort noen av verdifull tid.

3. sikre systemet fungerer selv når du ikke er ved datamaskinen

Mange har ikke tid til å overvåke sin flåte 24/7; Det er viktig GPS sporing system har evnen å sende sanntid varsler og rapporter uten å være logget inn i systemet. Noen mennesker kanskje ikke har tid å logikk å programvaren hver dag og det tar mye mindre tid å sjekke en rask epost med en enkel rapport som viser informasjon som drivstoff forbruket, tomgang og timeliste rapporter.

4. bor støtte og opplæring

Når du gjør beslutningen om å kjøpe GPS flåten sporing for firmaet ikke bare er du kjøper et produkt og tjeneste, oppretter du også en relasjon. En GPS-enhet bare installert på en av bilene dine vil ikke være veldig nyttig for deg; enhetene nå sitt fulle potensiale når du forstår programvaren kommer med. For å forstå moduler og outs av programvaren og alle de forskjellige rapporteringsfunksjoner, er live støtte og opplæring en nødvendighet. Det er viktig å ha fortløpende opplæring tilgjengelig når og hvor du trenger den.

5. de nødvendige funksjonene for å opprette avkastning

Noen systemer kan se flott først, men når dykking i programvaren de kan faktisk være relativt unyttig; mange systemer mangler de nødvendige funksjonene for å kontrollere legge penger på bunnlinjen. Eksempler på disse funksjonene er ulike varsler (f.eks. tomgang og hard kjører), geo-gjerder, sender evner og bruksrapporter for drivstoff.