Biler

Beskytte sengen fra rust

Den største trusselen for en lastebil eier ser rust settling på lastebilen sengen, den viktigste delen av kjøretøyet. Ja, det er forebyggende tiltak som kan tas for å redusere innvirkningen på rust, men hvis du bor i kaldt klima, så sannsynligheten for å få rust bare øker. Og det faktum at foruten rust, gjørme, søl og salt kan bosette seg på en lastebil seng fast gjør saker bare verre. Det er imidlertid lommebok vennlige måter å beskytte lastebilen sengen fra rust, søl, gjørme og andre former for settlings på lang sikt.

Den beste måten å hindre vann siver inn i lastebilen sengen er ved å installere kraftig bakre gulvmatter. Kraftig bakre gulvmatter er en type diesel etasje matter for lastebil senger å beskytte dem mot alle typer skitt og stopper vann som kommer i kontakt med sengen. Kraftig bakre gulvmatter er laget av høyverdig materiale og er tykk, og det er derfor de tåler tøffe værforhold, inkludert vintre, snø og sandstormer. De kan også være støpt eller kuttet i ulike former å imøtekomme forskjellige lastebil størrelser, og er en av de hotteste ettermarked tilbehør for lastebiler.

En annen måte å beskytte en lastebil seng fra rust er regelmessig vedlikehold som de fleste lastebileiere sjelden gjør. Det første trinnet er å vaske bilen grundig, gir ekstra forsiktighet å rengjøre den sprekker, sprekker og seng liners for å unngå skader. Touch lakk kan brukes til å reparere riper, chips og er relativt billig. Påfør en enda lag av mild slipende voks for å fjerne filmen av rust, salt og andre settlings og stoffer. Hvis bilen er utstyrt med en nedgang i sengen liner, kan så du rengjøre den også med en spray på belegg. Men sørg for å fjerne miste i sengen liner før spray belegg for å rense din lastebil.

Om regelmessig vedlikehold kan hjelpe med å beskytte sengen fra rust og andre stoffer, bidrar bruker en diesel gulvmatte til å unngå disse stoffene i lengre perioder. For eksempel er tung plikt bak gulvmatter skreddersydde til en lastebil seng størrelse, som er grunnen til at de passer perfekt. Dette unngår vann, søl eller gjørme kontakt med selve seng. Ikke bare er de rimelig, men kan også fjernet og installert med relativ letthet.