Biler

Chevrolet biler i india - økende markedsandel

Kjærlig referert til som Chevy, er Chevrolet bilene populære over hele verden. Populariteten til Chevrolet biler i India er tydelig fra det økende antallet salg. Kommer fra stallen av auto giganten General Motors (GM), den Chevrolet-biler har vært i rampelyset i år.

Historien om Chevrolet biler i India kan dateres tilbake til pre uavhengighet era, da det var den mest foretrukne transportmiddelet for friidrett i landet. Det kom til Norge i 1918 for første gang, og var den første bilprodusent til å definere sine anlegg i India. Men måtte de trekke seg fra den indiske markedet bare for comeback sterkere enn noensinne.

Nå regnes Chevrolet biler i India blant de store spillerne i den voksende bilindustrien. Det har nå blitt Indias premie bilmerke, gjør sin tilstedeværelse følte i alle deler av industrien.

Chevrolet kommer med rikelig med muligheter over hvert segment. For eksempel i kombi-segmentet tilbyr gnist, Beat og seile U-VA variantene. At disse kjøretøyene er populære blant kundene er godkjent av økende antall salg av disse kjøretøyene.

I midten av området biler, Chevrolet tilbud sedan som seil og Cruze. Disse bilene tilbyr komfort og luksus og mange attraktive funksjoner og sikkerhetstiltak. Disse bilene, til tross for stor konkurranse fra industriledere som Maruti Suzuki Alto 800 og Hyundai i10, har klart å gjøre det bra i trangt budsjett bilen segmentet.

Men er Chevrolet utvilsomt den beste spilleren i SUV-segmentet. Ulike bilene i dette segmentet som Tavera, Captiva og nyt har redefinert parameterne stil og sikkerhet av SUVer. Disse SUVer har avgjort indiske veiene som ingen andre.

Det sies at mange nye biler er planlagt å bli stadig voksende flåten av Chevrolet biler. Chevrolet Trailblazer (SUV), Chevrolet Orlando (SUV), Chevrolet spinn (minibuss) og den Chevrolet slå elektrisk (kombi) er noen av de nye bilene ventet å treffe indiske markedene i år.

Når det skjer, er det sikkert at Chevrolet bilene ville ha styrket sin tilstedeværelse i det indiske markedet.

Chevrolet biler i India har alltid hatt stor forbruker backing, rett fra dager det ble innført for første gang i landet. I dag, med et voksende nettverk av forhandlere og god service nettverk, kan Chevrolet være trygg på en fremtredende plass i indisk bilmarkedet i dagene som kommer. Dette er gode nyheter for både kunder og selskapet fordi kunden vil ha mange alternativer å velge mellom og selskapet kan tappe den stadig voksende indiske markedet.