Biler

Kjøring triks for isete værforhold

Reise er virkelig en vanlig del av våre liv at vi regelmessig glemmer problemer og farer det krever i de aller beste forhold. Men frosne veien omstendighetene gjør de farer og utfordringer mye mer alvorlig. Selv en av de mest erfarne sjåførene må bli minnet om disse spesielle problemer fra tid til annen. Selvtillit, for mye eller for lite, kan føre til betydelige resultater i vinterkjøring. Her er noen enkle anbefalinger som, mens de ikke kvitte seg med risikoen, kan i det minste redusere dem alle.

Forberede vinteren til kjøretøyet. Det er mange ting du må gjøre. Kontroller at du blåse din dekk til riktig trykk etter installere vinterdekk. Toppen av frostvæske. Sett i frontrute vaskemaskin væske og erstatte din svaber blader. Kontroller at det er sand poser i bilen for vekt hvis den har bakhjulsdrift. De er gode i søksmålet du står fast. De vil hjelpe deg å komme ut av dette rotet.

Vær klar for en nødsituasjon. De tilfeldigvis relativt ofte individer. Har tepper, lommelykt, batterier og en førstehjelp kit ombord. Kontroller at mobiltelefonen er alltid oppladet. Har det belastet er en massiv fordel.

Det burde være tydelig, men dette tipset er helt-altfor ofte glemmes eller ignoreres. Det er en sannsynligvis de viktigste ting å gjøre. Det er den mest vesentlige tingen å huske på når du kjører på glatt eller uforutsigbare overflater. Sjansene for skrens og skyve gå ned massevis når du kjører sakte. Det er viktig. Det er en annen grunn å avta. Det vil gjøre det enklere å reagere.

Kjører for fort er nummer én utløseren for vinteren omstendigheter.

Når du er i vinter omstendigheter, blir det enda viktigere at du ikke bakluke bilen foran deg.

Cruise control er en dårlig idé i glatt tilfeller fordi hvis din kjøretøy går inn i en skrens, bilen kan akselerere for å opprettholde en konsistent hastighet. På det tidspunktet du har liten eller ingen tid til å reagere og vil sannsynligvis miste kontrollen over bilen.

Firehjulstrekk fører ofte til over-tillit. Dette kan være et problem. Husk de ikke stoppe eller styre bedre på is enn to hjul biler.Mange mennesker antar logisk at skrens kan forebygges med en endring i hjulet. Dette vil bli gjort av Spy hjulet i motsatt retning av skrens. Men den sikreste måten å styre av en skrens styre i retning av skrens og akselerere litt. Styring fra skrens gjør det enda verre. Bilen begynner å spinne.