Biler

Hvorfor en sertifisert brukt ford kan være en bedre investering kjøretøy, og på din lommebok?

For at en pre-eide Ford bil å bli sertifisert, må det har mindre enn 80 000 miles på den og ikke mer enn seks år gammel. Hvis kjøretøyet oppfyller vilkårene, så det må gå gjennom en 172 poeng inspeksjon som omfatter inspeksjon i følgende områder: kjøretøy historie, veien test, utvendig og innvendig utseende og tilstand, diagnostikk, underhood og understell komponenter, hybrid systemet og brukervennlige funksjoner. Hvis bilen ikke består inspeksjon, delene som ikke oppfyller forventningene enten repareres eller erstattes. Bilen er sertifisert av en spesialutdannet Ford-tekniker som er ansvarlig for gjennomføring 172 poeng inspeksjon og gjennomgår en CARFAX bil historie rapport. CARFAX bil historie rapport er nødvendig fordi den kontrollerer at det ikke er skader på bilen blir kontrollert.

Fords detaljert 172 poeng inspeksjon er mer omfattende enn inspeksjonene Toyotas ikke-hybrid biler, Dodge og Honda, som er en viktig forskjell til vurdere når shopping for sertifisert pre eid biler. De første fem trinnene av inspeksjonen gå over kjøretøy historie, inkludert planlagt vedlikehold og kjøretøy Identification Number (VIN) inspeksjon. Etter det utføres en veien test for å sikre at ulike deler av bilen fungerer normalt og det er ingen unormale lyder eller feil. Utsiden av kjøretøyet er sjekket for skader i sytten forskjellige områder, og interiøret kontrolleres i femti-fire områder. Motorkjøretøy diagnostikk kommer neste, etterfulgt av en inspeksjon av underhood, hybrid og understell. Den siste delen av inspeksjonsprosessen gjør at forskjellige praktiske er tilstede, for eksempel eierens guide og nøkler. Inspeksjonen som en Ford sertifisert pre-eide kjøretøy går gjennom er grundig og garanterer at kjøpere få en bil i topp stand.

172 poeng inspeksjon er ikke den eneste perk av Ford Certified Pre-Owned biler. De kommer også med en all-inclusive begrensede garantien som dekker over 500 forskjellige områder for opp til ett år eller 12.000 km. Hvis eieren av en Ford sertifisert pre-eide kjøretøy ønsker å selge bilen, vil det ikke koste dem penger å passere av garantien på den nye eieren, siden garantien er støttet av Ford Motor Company. I tillegg til begrenset garantidekning kommer hvert Ford sertifisert pre-eide kjøretøy med drivverk begrenset garantidekning for syv år eller 100.000 miles. Dette kan også sendes videre til fremtidige eiere gratis, men har tilleggsbonus av 24-timers veihjelp. For enda mer dekning er Ford utvidet Service planer tilgjengelige.

Kjøpe en Ford sertifisert pre-eide kjøretøy er et utmerket valg på grunn av nøyaktig inspeksjon går gjennom og garantier inkludert døgnåpen veihjelp. Det er lett å kjøpe på grunn av lav 2,9% april finansiering, og ulike månedlige kjøretøy betalingsplaner er tilgjengelig for alle typer budsjett. Velge Ford når shopping for en sertifisert pre-eide kjøretøy er en verdig investering som vil lønne seg i det lange løp.