Biler

Tips for å starte arbeidet på en ny skole

Starter en ny jobb hvor er veldig stressende, men starter på en ny skole er enda verre. I en vanlig jobb må du bare bekymre deg for å få venner og få arbeidet riktig.

Men når du starter en ny jobb i en ny skole, du må finne et klasserom og en parkeringsplass og må du bli venner med lærerne og håndtere studentene.

Hvis du har vært undervisning i en årrekke, så du lurer kanskje på hva alt oppstyret handler om. Du har alt sortert og du tror at starter i en ny skole er enkelt.

Men hvis du er ny til undervisning, kommer så du til å føle seg redd og redd. Det blir lettere med tid, men du må være modig og møte første dag.

Hvis du er i posisjon hvor du er om å starte en ny skole, og du er miste søvn over utsiktene, så bør du lese på for noen tips om hva du trenger, til å forberede deg.

Studenter

Først av alt, kommer du til å trenger å beskjeftige seg med elevene. De vil teste du tidlig på, så du må stå for dem. Hvis de gjør noe galt, straffe dem straks.

Ikke la dem snakke deg ut av straff og ikke bli mildere på dem bare fordi du vil gjerne. Hvis du er mildere nå, vil de vite at de kan slippe unna med ting med deg og de vil prøve du hver enkelt leksjon. Undervisning livet blir et mareritt, og de vil gå over deg. Det vil være din egen feil.

Tilsvarende, hvis de gjør noe godt, så du bør belønne seg. Dette vil forsterke deres god oppførsel og de vil være mer sannsynlig å prøve og få flere belønninger fra deg.

Viktigste er å ikke prøve og være deres venner. Du er der for en grunn, og de må lære først. I gang de vil lære å stole på deg og vil føle at de vet du nok å komme til deg med sine problemer, men i begynnelsen Hovedvekten skal være på leksjonene.

Vet skolen

Før du har din første leksjonen, kan det være verdt å gjøre noen undersøkelser på skolen og lære hva deres motto er og noen av de som er viktige for skolen. Derfor vil du vite hvilket skolen ånd.

Du bør også gå til skolen før den første undervisning dagen. Dette er så du vet veien rundt skolen og du vil føle utlignet i enklere. Hvis du har om en student retninger på den første dagen, vil så de sende deg galt.

Parkering

Du får en parkeringsplass på skolens område. Det kan være nummerert, eller det kan være navnet ditt på. En av fordelene med å besøke skolen før du starter er at du vil kunne se hvor plassen er.

Hvis du arbeider i en skole, bør studentene å parkere bilene på skolen eiendommen også. De vil ikke bryr seg om ditt space, hvis det er det bare plassen, så de vil parkere på den.

Derfor trenger du noe å sørge for at du alltid har den plassen. Du kan bruke en bærbar parkering stolpe og satt på plass dagen du besøker. Bare sørg for at skolen sikkerhet og viktigste er klar.