Biler

Maruti suzuki jimny - en entry-level suv i india

Suzuki Jimny ble lansert på Auto Expo i 2004 og er ventet å komme til India i år. Bilen er lansert i mini SUV-segmentet og plassert mellom Maruti sigøyner og Grand Vitara. Det er en kompakt 4 x 4 off-road kjøretøy og er allment anbefales for prisen, i tillegg til robust, lett og stilig utseende tilbyr.

Maruti Suzuki Jimny tilbyr en all-legering 16 fireventilers 1.3 liters motor Multijet dieselmotor, som kommer med god ytelse og høy drivstofføkonomi. Denne konfigurasjonen av bilen er 1461 cc, 4 sylinder direkte injeksjon felles rail som gir høy effekt 85 bhp 3750 RPM og 200 maksimalt dreiemoment NM på 1750 o. Motoren er utstyrt med en femtrinns manuell girkasse, som utfører bra uten å miste makt. Boggi systemet leveres med en 3-link rigid aksel med coil våren i begge ender.

Suzuki Jimny har store vinduer som tilbyr fantastisk synlighet og skaper en drivhuseffekten. Designen inkluderer større og aggressiv nye støtfangere, hjulbuer og front Grill, som støtter vertikal slash design. Det har også en ny luftinntak i panseret, gi den en mer aggressiv utseende.

Den har en femtrinns girkasse og en god 4-hjulet stasjonen system med tre kjøreinnstillinger som 2-hjulet stasjonen, 4-hjulstrekk og 4-hjulstrekk lav for ekstreme offroad forhold. Det tilbyr en deltid 4-hjulet stasjonen system og har ingen sentrum differensial eller tyktflytende kopling. Dens vakuum-låsing huber bidra til å skifte fra 2-hjulet stasjonen til 4-hjulet stasjonen mens reiser på opptil 100 km i timen og skifter til lave oppnås ved å stoppe bilen. Nye Jimny er tilgjengelige med elektronisk trykknapp firehjulstrekk, som oppnås ved å stoppe bilen med clutch deprimert og overføring i nøytral velge lave.

Jimny tilbyr en rekke varianter i flere deler av verden, avhengig av lokale kravene. I Europa, den har en versjon kalt evolusjon og i Brasil, har fire versjoner som '4ALL', '4SUN', '4WORK' og '4SPORT' med mange ulike funksjoner. Mens "4SUN" har en takluke og er komfortabel eventyr myk veien kjøretøy, '4SPORT' er en grundig off-road variant, orientert uten støtfangere og har høy angripe vinkler, en vinsj og off-road dekk.

Maruti Suzuki Jimny synes å være en ideell kompakt off-road kjøretøy for indiske forbrukere. Det har utmerket interiør, som er mer behagelig også. Det er under 4 meter i lengde, og kan dermed kvalifisere for lavere skattesatser. Når den treffer indiske veiene, konkurrerer Jimny med andre kompakte SUV og off-road kjøretøyer som Mahindra Thar og Force Gurkha.