Biler

Mahindra thar - kongen av alle terreng

Mahindra og Mahindra Ltd, hjemmelaget auto selskapet, er en pioner innen SUVer. Deres Jeep MM 540 er fortsatt det mest brukte transport av de landlige rike. For å ha en øvre hånd i markedet, hadde Mahindras lansert Thar i oktober 2010 som ble populær umiddelbart. En AC versjon av Mahindra Thar ble introdusert i 2012 som det var tøffe konkurransen kommer fra Maruti sigøyner og Force Gurkha.

Robust i MM540, stål kroppen og flyttbare toppen beholdes i den nye Thar. Det er tre varianter av Thar; DI 4 x 2, DI 4 x 4 og CRDe 4 x 4. Dette kjøretøyet kommer i fem farger; svart, rød, sølv, beige og hvit for CRDe versjon og champagne og hvit for DI variantene. Runden hodet lamper, stål grillen og blinklysene på hjulet buene er funksjonene på forsiden. Hengslet glassfront rammen kan slippes på panseret.

Mahindra Thar har tre dører. Interiøret holdes enkel med tre komfortable seter i front. Langsgående baksetet er sammenleggbar som bidra til å imøtekomme flere bagasje. En enkel instrumentpanelet og en dash bord med blåser og varmeren tilbys i DI versjoner. Den CRDe versjonen har en AC enhet. Det er ingen servostyring, er hjulet stor nok til å tillate lett manøvrering for DI variantene. En rack og pinion servostyringen med 9 "booster er tilgjengelig for CRDe versjoner.

Mahindra Thar CRDe er drevet av en 2500 cc, 105 hk, 247 NM dreiemoment dieselmotor. DI versjonene har 2523 cc, 63 bhp, 182 NM dreiemoment motorer. CRDe motoren med drive-by-wire-teknologi hjelper i drivstofføkonomi og raskere gassresponsen. CRDe versjoner gi en kjørelengde på 16.55 kmpl og en toppfart på 124 kmph. Varianter av DI har en kjørelengde på 18.06 kmpl og en hastighet som berører 100 kmph. LSPV bremser hjelp mot låse og tap av kontroll over hjul på røffe terreng. Bremsene er platetypen og de bakre er tromme-type for alle versjoner. Overføring er gjennom en fem speed manuell girkasse.

De tre variantene av Mahindra Thar DI 4 x 2, DI 4 x 4 og CRDe 4 x 4 er ca priset på Rs 4.81 lakhs, 5.31 lakhs og 7,40 lakhs, henholdsvis. Spesialister fra BorgWarner 4 WD system hjelper Thar å håndtere røffe terreng. Klatring muligheten i skrånende terreng, med en gjennomgang av 2.48, gjør Mahindra Thar svært populært blant motorsport entusiaster.