Biler

Skoda fabia - en premie kombi til en rimelig pris

Den tsjekkiske bilprodusenten Skoda Auto har laget Skoda Fabia siden 1999. En femte generasjon av det ble offentliggjort i 2008 og ble lansert i India i 2009. Tiden, lagt det er syv versjoner (fire i bensin) og tre diesel av Fabia produsert i India, inkludert fire i 2011.

Kombi bygget på Volkswagen Polo plattformen har bensin versjonene, Skoda Fabia 1.2 MPI aktive pluss ambisjon pluss, eleganse og 1.6 MPI eleganse. Diesel variantene er 1.2 TDI CR aktive Plus, den ambisjon Plus og 1.2 TDI eleganse pluss. Fronten har en majestetisk utseende med grillen omgitt av chrome, kroppen fargede støtfangere, et par av langstrakt headlamps, en foran leppe spoiler og Skoda logoen montert over grillen. Siden profilen er behagelig med kroppen farget ORVMs har blinklysene, høy hjul buer med fem snakket lettmetallfelger og de svarte folier på pilarer. Bak har klart linsen baklys og tåkelys.

Indre av Fabia gjøres i svart og beige med multi teksturert stoff seter. AC systemet er manuell varmeapparatet funksjonen. For høyere trims finnes et musikkanlegg med CD / MP3 / Aux-port og en AM / FM-radio. Tilt og teleskopisk rattstammen og en skinn pakket rattet er det i alle unntatt base varianten.

Så langt som er opptatt av sikkerhet gis en motor startsperre og en sentrallås og child lock fasiliteter. Høyere varianter få kollisjonsputer foran passasjerene, tåkelys foran og bak og en brems hjelpe. Grunnleggende versjonene har 14 "standard og nyere versjoner sport 15-tommers lettmetallfelger. Av suspensjon er Mc Pherson spankulere foran og sammensatte link sveiv akslingen på baksiden.

1.2 MPI bensin variantene av den Skoda Fabia har 1198 cc volum, 75 hk og 110 NM dreiemoment motorer med en kjørelengde på 16,4 kmpl. 1.6 MPI eleganse har en 1498 cc, 105 hk og 153 NM dreiemoment bensinmotor med en kjørelengde på 14,8 kmpl. Respektive tallene for diesel versjon er 1198 cc, 75 hk, 180 NM dreiemoment og 21 kmpl kjørelengde. Transmission er 5 speed manuell for alle versjoner.

Den Skoda Fabia er 4000 mm lengde, 1642 mm bredde, 1522 mm høyde, 158 mm bakkeklaring og 315 liter oppstartsvolum. Den omtrentlige prisen av den Skoda Fabia starter Rupees 5.03 lakhs og går opp til 7.51 lakhs. De største konkurrentene på dette kjøretøyet er Hyundai i20, Fiat Punto og Volkswagen Polo som også kommer med mer eller mindre, lignende spesifikasjoner