Biler

Mahindra scorpio - prisbelønt suv

Mahindra Scorpio ble lansert i India i 2002 av Mahindra og Mahindra begrenset. Denne Sport nyttekjøretøy ble akseptert på indisk veiene helt siden lanseringen. Det har også vunnet mange priser fra BBC World hjul. Mahindra Skorpionen er også kjent under navnet Mahindra Goa i europeiske land. Mahindra Skorpionen er kjent verden over for sin utsøkte design. Snart etter suksessen lansert Mahindra en oppgradert Skorpionen med ulike endringer i interiør samt utsiden av kjøretøyet.

Mahindra Scorpio drives bare av dieselmotorer i tre varianter. Potensielle kjøpere kan velge fra girkasser som tilbyr 5 hastighet manuell 4WD, 5 speed manuell RWD, seks hastighet automatic4WD og 6 hastighet automatisk RWD. Sitteplasser kapasitet varierer også blant de andre variantene av Mahindra Scorpio. Det rommer 5 minimum og maksimum 9 passasjerer i variantene. Bilen er utstyrt med servostyring for en jevn kjøring.

Indre av den prisvinnende designen av denne SUV er stilig og moderne. Det slående trekk av interiøret er dashbordet som er rund og som har store knapper og knotter. Forsetene er komfortable med god lavere støtte for passasjerene. Conditioneren tilbyr en uniform temperatur for alle passasjerer i bilen. Dette skyldes AC ventilene stede mellom forsetene.

Denne solide SUV har en stiv ramme og en sterk kropp. Den har en myk og smidig suspensjon å gi en lett tur på alle typer veier. Dekk press skjermen informerer om nøyaktig lufttrykk og temperatur på hvert dekk under stasjonen. Den har en avansert intellipark systemet har en perfekt bevissthet om baksiden mens parkering av kjøretøyet. Det er Ultralydutstyr sensorer på baksiden vite avstanden mellom vognen og noen hindring bak. Sammenleggbare rattstammen, inntrenging bjelker og sete belter sikre sikkerheten til sjåføren og passasjerene i SUV. At Skorpionen har også krasj beskytte krølle soner for ytterligere beskyttelse av passasjerene fra effekten av kollisjoner.

Den viktigste konkurransen i dette området av SUVer er mellom Tata Safari Dicor og Mahindra Scorpio. Begge har bare marginale forskjeller i deres priser status samt håndtering.

Mahindra Skorpionen har satt trender i utformingen av SUV. Solid utseende og kraftig ytelse har gjort det en favoritt for de som foretrekker en SUV over en sedan. Etter å ha gjennomgått en rekke modifikasjoner, tilbyr Mahindra Scorpio nå alle de bekvemmeligheter og funksjoner i en moderne SUV. Det er en bil som er egnet for urbane byen trafikk samt off-road spor.