Biler

Varsel for bilkjøpere: Hvordan teste kjøre brukte biler på brukte bilforretninger?

Det viktigste elementet å vurdere når du kjøper en bil er åpenbart hvordan det stasjoner. La oss gå gjennom noen mulig tips å huske. Men hvis du føler at er det et problem, enn har en mekaniker inspisere kjøretøyet for mer testing. Her er noen grunnleggende som kan gjøres ved nesten alle bilen kjøperen.

Når du får nøklene og begynner å kjøre, først stoppe posisjon, hvis tillatt og trygg, øke hastigheten til å se om det vibrerer og teste akselerasjon hastighet. Hvis det er for treg til å akselerere eller gir høye lyder, må en mekaniker sjekke det ut. Neste føler hvordan funksjonen bremser. Akselerere og deretter utføre en brå stopp da trygt; pedal skal føle seg fast og bilen skal stoppe jevnt. Hvis du finner en bakke, kan se om bilens hånd pauser stoppe bilen glir når du setter den på nøytral.

Merke hvis bilen snøfonner til sidene, kan det være hjul justering eller kroppen ramme skade. Men er det noen ganger på grunn av dårlig, utslitte, dekk eller selv dårlig styrekoplingen. Prøv å se om rattet er en vibrerende eller er det selve bilen. Hvis det er bare hjulet, husk å prøve en annen ekstra test senere for å se hvor godt du kan slå rattet til ekstreme høyre eller venstre mens det er parkert.

For å sjekk for mulig motoren overopphetet, starte bilens prøvekjøring med høyeste aircondition og slå på alle lys og elektrisk utstyr for å se om lading systemet kan holde opp renne mens temperaturmåleren.

Sjekk om du hører lyder eller føler at overgangen ikke er glatt når du veksler mellom forover og bakover kjøring (eller hvis du bytter mellom andre tannhjul i vanlig). Du bør ikke føle at du er slamming inn utstyr. Dette kan være et tegn på overføringsproblemer.

Hvis bilen har cruise kontroll og du bruker den, ville så det være en god idé å teste den. Sørg for å teste akselerasjon og deselerasjon knapper og at kontrollen cruise kobles når du bremse.

Etter prøvekjøring og før du forlater bilen, som ville ha tillatt motoren kjøres i noen tid, se på temperaturen måle igjen. Slå deretter av motoren og vent like to minutter, og deretter starte bilen. Denne testen er en fint verktøyet å sjekk for biler som har en hard tid å starte etter å varme. Etter dette åpne Shack og sjekk motoren. Se etter eventuelle tegn på væske lekkasjer på bakken og i motorrommet av bilen.