Biler

Varsel - kvinner shopping for brukte biler kan finne prosessen vanskeligere - Finn ut mer!

Kvinner vet at de er så smart som menn, men deres milde natur kan ofte stå i vei og forårsake andre til å tro de er noe mindre avgjørende å gjøre viktige kjøpsavgjørelser. I faktum, mange selgere og dessverre noen saleswomen, gjør en forutsetning om at kvinner er bare ute og gjør ikke endelige beslutninger, eller må få godkjenning fra andre, det er en skam. Dette fører mange kvinner bilen kjøpere til hensikt gå tomhendt mishandlet og ikke respektert. Disse kvinnene tar sin virksomhet et annet sted, leter forhandlere som tilbyr mer enn gode tilbud, men en profesjonell, respektfull, shopping opplevelse. Men kvinner kan bruke dette til sin fordel og gjøre en Selgers fordommer til flere muligheter med rett fremgangsmåte, og kan føre til eventuell bedre avtaler.

Kvinner, så vel som menn, søker respektfull erfaring bør begynne ved å gjøre litt forskning på bilen de vil og hva prisen er etter den. Litt research på hva finansieringsmuligheter er der ute vil også være nyttig. På veien til forhandler hvis kvinner shoppere med noen voksne hanner, som en bror eller mann, trenger de å planlegge hvordan å handle. For eksempel hvis de kommer på bilen mye, bør den kvinnelige shopper være en snakke siden det er hennes kjøp. Men hvis selgeren begynner å direkte alle samtalen og oppmerksomhet til den mannlige følgesvennen, deretter den mannlige følgesvenn påpeke tydelig at han er bare ledsager og han ikke har noe å gjøre med avgjørelsen. Kvinnelige skal deretter Bodi og påpeke at hennes mannlige følgesvenn er bare blir dratt med på turen og at hun vil selgeren respektere det. Dette ville gjøre selgeren ustø og unnskyldende for resten av avtalen som ville tillate kvinner å ta kontroll over salg.

Hvis den kvinnelige shopper ikke ønsker å gå gjennom dette stresset ved dealership, kan de kalle forhånd og gjøre en avtale. På telefonen, kan fortelle hvis selgeren respekterer kvinner som menn av hvor mye de ta samtalen alvorlig. Den kvinnelige shopper burde prøve ikke å spørre mange spørsmål, og bør gjøre fast forespørsler. Hvis selgeren synes å børste av samtalen, kan en fast, unemotional, setning gjøres ber om en annen representant som kan vise bedre folks ferdigheter. Dette ville vanligvis løse selgerens holdning og satte ham på kanten før kvinnelige shopper selv trinnene til forhandleren. Og igjen, dette ville sette kontroll av salget i kundens hender og ikke omvendt.

Kvinner trenger å huske at bilforhandlere behovet for virksomheten er deres endelige mål, så ta kontroll over salg.