Biler

BMW eiere vet hvordan å bruke pengene klokt

En BMW-føreren mener ingen andre bilen på veien er som han eller hun kjører. Eiere forelsket i bilen under første prøvekjøring. Når noen nevner "Tyske engineering" er BMW modellen som de beskriver. Visste du at alle disse er nødvendig å opprettholde en balanse av 50/50 vektfordeling mellom for- og baksiden av bilen uten mer enn en 2% differensial? Kan du forestille stole bare noen verksted til å sikre at dette viktige kriterier er oppfylt? Det tar noen som har blitt opplært til å tolke og analysere BMW reparasjoner.

Eiere prise sine biler for stabilitet kontrollsystem som aldri tillater dem å overcompensate når de kjører. Bare en tekniker med kompetanse innen dette området skal kunne røre bilen hvis det er et problem med denne prosessen.

En BMW eier ville aldri tenke på å få bremser reparert en kjede brems serviceselskap. Bare en autorisert BMW reparasjon og service butikk bør ta på seg dette ansvaret. Mens de fleste modellbiler har bremsene engasjere når du begynner å trykke på pedalen, starte BMWS oppbremsing prosessen når du har tatt foten av gassen.

Og husker du alle tider etter kraftig regn når du vet bremsene er våt og er mindre effektiv. Dette skjer ikke på en Beemer. Den tyske engineering har innebygd sensorer som oppdager når bremser er våte og automatisk gå om tørke dem. Tror du cookie cutter brems butikker har noen ide hvordan dette fungerer?

Igjen, BMW eiere som mistenker brems problemer bør ta sine kort til en butikk som kan reparere noe som går galt med deres modell.

Når "outsider" ser på en person kjører en Beemer danner de en øyeblikkelig mening. De antar bare fordi de brukte en liten formue på bilen som penger ingen spiller rolle. Hvis BMW eieren kan råd til beste, sikkert kommer han ikke til å krangle om kostnaden for reparasjoner.

Eier en BMW er akkurat som resten av oss. Han ønsker de beste reparasjonene på beste reparasjon bekostning. Eieren kom ikke etter hans store bankkonto ved å kaste bort penger. Noen kan synes at eierne bare ta sine kjøretøy til forhandlere med høy videresalg og prislapper. Kunnskapsrike eieren har funnet en pålitelig, pålitelig BMW verksted som har alle fasiliteter i en forhandler, men koster mindre. Verksted BMW har ikke å betale en del av sin brutto salg til BMW så dette kutter ned på overhead.

Har du sett time kostnaden for tjenesten som forhandlere? Tror du at faktiske mekanikken får selv halvparten av det timelønn? De høye kostnadene også gå mot betale BMW. En BMW verksted vil ha lavere timeprisene enn forhandlere fordi de ikke trenger å betale en del i en inntektsdeling plan.

BMW eiere er smart med pengene sine og forstår økonomien i å ha sine biler betjent ved en ekspert BMW verksted i stedet for dyre forhandler.