Biler

Forstå selgere på bruktbil forhandlere og bil mange generelt

Hovedmålet for bilkjøpere er å få det beste avtalen på bilene de velger. Men er det viktigste målet selgere ikke det! Selgerne mål å selge flere biler å få provisjon samtidig gir kundene en illusjon av å ha gode tilbud. Dette fører nesten en kamp for dominans og kontroll av både kunder på den ene enden og selgere på den andre enden. Men er det mange måter å unngå slike interessekonflikter og gjøre salg en suksess for begge parter. La oss prøve å forstå vanlige situasjoner med selgere.

Noen selgere utnytte kunder som er ikke klar og selge dem alle kjøretøy. For å unngå dette, bil kjøperne bør tenke før hva gjøre og modellbiler de leter etter. De bør også forskning på finansieringsmuligheter tilgjengelig på gitt forhandler før den forhandleren. Kundene bør også forberede seg mentalt at de kunne gå tomhendt. Dette gjør dem ikke presse seg inn noen bilen, bare fordi det var det eneste alternativet. Gjester bør huske at det er mange forskjellige forhandlere å handle, så hvis man ikke er god nok, kundene bør bare prøve et annet sted. Kundene bør også forstå at de som vet hva de ønsker er ofte mer vellykket på å få det de ønsker.

Andre selgerne er bøller som tror deres tid er viktigere. De prøver å presse kundene slik at de kan gå videre til flere kunder. Men hvis de bilen kjøperne finner bilene er de ser for, de ikke skal føle seg sjenert til å stille spørsmål. Spesielt bør de prøve å forstå totalen kostnaden og andre figurer og ikke være skyndte for å gjøre sine endelige dommer. Kunder må forstå at de bør være de til å bestemme når de signere papirene og ikke omvendt. Kundene må imidlertid huske på å holde følelsene til seg selv. Dette hjelper dem se klar for virksomheten og holder selgerne skyver dem med emosjonelle avtaler.

Mens over de to ytterpunktene, det er mange gjennomsnittlige mild selgere som bare gjør jobben sin. I disse tilfellene bør kundene ikke prøve å "beat-up" selgere. Kundene bør ikke la deres frykt for å bli lurt, Sky sine dommer. Selv om disse arbeiderne vet at de trenger å overbevise kundene kjøpe biler, forstår de kraften i fremtidig henvisning fornøyd bilen kjøpere. Kundene må imidlertid forstå at selgerne er ikke der for å sosialisere, de er i sin arbeidsplass selge biler og ikke har sitt bortkastet tid av tilfeldige artikler om kundenes liv. Så må kundene respektere dette og ikke ta opp andre historier om deres liv som ikke er relatert til salg.