Biler

Mazda mx 5 feirer sitt 25 års jubileum

Mazda MX-5 har vært ansett som en ønskelig sportsbil blant forbrukere og bransjeeksperter tjuefem år. Dette jubileet har bedt det japanske bil giganten å feire sin ikoniske modell med en revolusjonere og oppdatere.

MX5 har vært bra for Mazda og det er dette popularitet som ber en revolusjonere. Bakhjulsdriften plattformen har blitt fullstendig redesignet for å bruke den nye SkyActiv G-teknologien. De bestemte endringene i kroppen og kabinettet er gjort i samsvar med den nye designspråk for Mazda eksteriør. Den viktigste endringen er innføringen av 1.5 liters SkyActiv G naturlig pustende kraftverket. Denne nye SkyAcitv-motoren ble lansert nylig for Mazda 3 og kan gi 99 hestekrefter 111lb/f dreiemoment. Mens disse tallene er relativt beskjeden, er det også forventet at et SkyActiv G 2 liter alternativ vil også bli tilbudt.

Det nye utseendet MX-5 er forventet for salg i 2015 sammenfaller med modellens 25 års jubileum. Mazda er fortsatt usikker om design levedyktigheten til en ny modell kompakt roadster. Men er den nye designen forventet for å være en stor suksess, noe som kan oppmuntre ytterligere utvalg produktutvikling. Mazda MX-5 er legemliggjørelsen av engineering prinsipper å understreke håndtering og driver. Det er forventet at denne drivstoff lagring effektivitet vil bare sette en bue på fullført pakken.

Modell for 2014 tilbyr 167 hestekrefter fra 2 liters firesylindret motor. Det er tilgjengelig i fem eller seks-speed manuell eller en seks hastigheten automatisk. Det er også et alternativ med en drevet uttrekkbar hardtop. Mange eksperter mener at MX5 er typiske Mazda modellen gir god driver erfaring med oppdatert teknologi og vakre estetikk. Dette betyr at 25 år jubileum opplag er sannsynlig å bli godt mottatt av alle Mazda entusiaster.

Mazda området mottar mye forbruker og industri anerkjennelse for sin design og innovasjon, gjør dette forventning for nye MX 5 enda høyere. Mazda 3 har vant Red Dot Award og i de siste tre for bil av året var Mazda 6 fjorårets Red Dot vinner og BT 50 vinne kategorien verktøy for bilen av året. Denne stamtavle setter en høy standard, men Mazda er at utfordringen og sikre at 25 årsjubileum utgaven av MX-5 gir en fantastisk kjøretøy, som er sikker på å skape en industri buzz og drivstoff forbruker entusiasme.

Hvis du er interessert i å lære mer om Mazda MX5 eller noen av kjøretøyer i gjeldende Mazda produktlinje, kan du kontakte oss. Vi har et flott show room på nettstedet og gjerne svare på eventuelle spørsmål eller spørringer. Salgsteamet har omfattende produktkunnskap og vil også gjerne arrangere test stasjonen på nytt.