Biler

Verktøy brukt i jumpstarting fastlåste bil

Når et motorkjøretøy nekter å løpe på grunn av tomt batteri, er den umiddelbare løsningen et verktøy kalt hoppe starter eller bil batteri økte. Her er noen av de eksisterende bilførere vurdere når du velger en hoppe-starter som passer deres behov.

Hoppe starter kabler er de tradisjonelle enhetene. Denne metoden krever stoppet bilen være koblet til en annen bil som gir boost. Et mulig alternativ til denne metoden er en bærbar eller selvstendig bil booster som har sin egen strømkilde. Denne enheten gir gjeldende nødvendig å fyre opp stoppet bilen. Bortsett fra det faktum at det er behov å koble startkabler en annen bil, har noen bærbare hopp forretter sensorer som oppdager polaritet. Denne funksjonen er det er ingen skade gjort til tilkoblede biler om plasseringen av kablene skal tilbakeføres.

Et annet alternativ kommer i form av sigarettenner uttak som gir et middel til å sakte lade batteriet. Disse enhetene kjøre på 12 volt. I veikanten stoppet bilen situasjon, vil dette ikke gi nok strøm til å skru opp bilen motoren. Men det er et alternativ til startkabler og eliminerer behovet for å vente på en vennlig Samaritan til av. Bruker dette verktøyet fjerner også bekymre bue generasjon nærheten akkumulator terminaler. Denne metoden fjerner risikoen for skade på grunn av feil tilkoblinger mellom terminalene.

Det er også lukkede hette bilen hoppe forretter som ikke krever dukker opp bilen panseret å koble døde batteriet med en live. Fastlåste batteriet er effektivt gitt en sunne boost. Problemfri utsalgssteder tjene til å gi motoren en støt. Disse enhetene kommer vanligvis med kabler som kan nå opp til 18 fot, som reduserer bekymre deg for hva som kan skje hvis bilene parkeres for tett sammen. Ladetiden for disse enhetene tar omtrent fem til ti minutter.

Kraft som kreves av tenningssystemet stoppet bilen kan også leveres av det som kalles "push starter." Tradisjonelt kan en bil som kjører på manuell girkasse skyves. Hva er noen stand-bodied personer presser bilen med alle deres styrke kombinert for å gjenopplive batteriet. Denne primitive, men effektive metoden gjelder ikke for biler med automatgir på grunn av en eksisterende mekanisme som hindrer at hjulene kjører motoren.

Endelig, her er en viktig tips for folk som er ny til en verden av hoppe forretter. En viktig faktor å vurdere er spenningen fra Start motoren. Forskjellige biltyper har variert elektriske systemer. For eksempel er store lastebiler og andre tunge motorkjøretøyer utstyrt med en 24-volts elektrisk system. Det samme gjelder for kjøretøy som kjører på diesel. I mellomtiden har personbiler vanligvis en 42-volts elektrisk system, mens veteranbiler vanligvis har en seks-volts elektrisk system. Nye hybridbiler er vanligvis utstyrt med en 12-volt system. Koble et kjøretøy kan det til et annet kjøretøy med ikke-kompatible elektrisk system bare føre til mer skade enn godt.