Biler

Nissan gtr - en daglig superbil

Nissan GTR er den siste bilen fra Nissan stabile, som hadde opprinnelig gjorde sin debut i Japan i året 2007. Den japanske bilprodusenten har redesignet dette dyrt og rask sportsbil for sprelsk ytelse og enkel behandling. Det er allment spekulert at Nissan GTR blir på indisk veier ved utgangen av 2014, om det er ingen offisiell kunngjøring av selskapet om lanseringen av GTR i indisk markeder.

Nissan GTR er en to-dørs coupé, som komfortabelt kan innkvartere fire personer. Den enorme svart farget frontgrill med sweptback frontlykter, aluminium hette, bagasjelokk, store hjul, tåkelys LED, luftinntakene, og de store ytre dørene med smal windows legge til maskuline utseendet på denne bilen. Utseendet vil appellere til ungdom.

Den svarte fargen inne GTR suppleres med rød farge skinn fungerer. Setene er godt polstret og har riktig støtte på riktige steder med tilstrekkelig Ben plass. Det er nok lagringsplass på baksiden i tillegg til hanskerom, inngangsdør lommer og cubbyholes.

Andre funksjoner som elektriske Vinduer, justerbar styring, ORVMs, seter med høyde justering, klimaanlegg, fartsbegrenser, air condition, to-sone automatisk temperaturkontroll, cruise control, kart lys og hjem-koblingen Universal Transceiver gjør bilen ganske behagelig. Brembo bremser med ventilerte skiver på alle hjul, anti bremser med elektronisk force distribusjon, brems bistand, åtte kollisjonsputer, sammenleggbare rattstammen traction kontroll og flere suspensjon systemet er noen av sikkerhetstiltak i GTR. Den har en lyd system med 11 høyttalerne og radio/CD/DVD/MP3 spiller med USB, AUX-inngang og iPod kompatibilitet og Bluetooth-tilkobling.

Nissan GTR er drevet av en 3.8-liters twin-turbo belastet V6 bensinmotor, som genererer en maksimal effekt på 530 hk og dreiemoment 612 Nm på 3200 til 6000 rpm. Motoren er utstyrt med en forbedret sekstrinns semiautomatisk girkasse girkasse. Det kan gi en kjørelengde på 6 til 7 km per liter. Den høyeste hastigheten på bilen er 311 km i timen, og når en hastighet på 0-100 km / t på bare tre sekunder. Det er lett å håndtere bilen i høy hastighet på grunn av sin lave bakkeklaring og aerodynamisk design.

Nissan GTR forventes å være i prisen utvalg av Rs.69 til Rs. 72 lakh. Det er tvilsomt at denne bilen kan tiltrekke sedvanlige indiske bilkjøpere dens høy pris og stor vedlikeholdskostnader. Det er imidlertid et passende valg for super rike som har råd til denne prisen og for de som er spesielt ute etter gode kjøreegenskaper.