Biler

5 måter å gi figuren din tur ved hjelp av din luksus bilforhandler

Du kjøpt rettferdig første luksus bilen, og Kjøp alene kan være nok til at du ekstatisk. Men stopper noen av oss bare ikke der. Noen av oss ta det til neste nivå. Det er endringer skal gjøres, tilpasninger skal fullføres, må du gjøre bilen din egen. Med tonnevis av ny teknologi der ute i dag er alternativene ubegrenset. Pass på å ned med forhandleren luksus bil å diskutere dine alternativer. Disse ekspertene har et vell av faglig kunnskap om kjøretøyet. Men for å komme i gang, er her noen måter å gi kjøretøyet noen tegn:

1. bestemt merke og modell av bilen du har kjøpt kan tilby noe unikt egendefinert tilbehør og oppgraderinger. For eksempel bruker noen moderne biler lys for å belyse logo på forsiden av din grille. Se hva valgmulighetene bilen har å tilby deg.

2. Vurder belyse din forfengelighet plate eller ramme. Når du velger ut din fengende setning for tallerkenen din, ta det et skritt videre og gi noen ekstra tegn ved å legge noen belysning. Mange merker tilbyr en rekke plate rammer i chrome. Du kan selv har favorittlaget, dine initialer eller en 3D-logo selvvalgt på tallerkenen din.

3. diskutere alternativene med din luksus bilforhandler for installasjon av fjernsyn i nakkestøttene. Dette kan gjøre lange turer morsommere for barn eller voksne passasjerer. Et annet populært sted for TV er en utformingene, så alle passasjerene kan bli med på moroa med en gang.

4. du kan virkelig gi kjøretøyet noen tegn med karbonfiber elektrisk sete varmeovner. Denne funksjonen betyr at du og dine passasjerer vil varmes opp på et blunk, og dine venner vil forlate bilen snakker om det. Selvfølgelig, ta kontakt med din selgeren først for å fastslå Hvis ditt sete varmeovner kan installeres.

5. til slutt ikke glem utvendig. Frontlyktene kan virkelig gjør en innvirkning på utseendet på bilen, og det vil ikke koste deg en formue. Sjeldne blå frontlyktene du har sett på veien er iøynefallende, og de blir populær fordi de produserer mer lys enn vanlige frontlykter mens du bruker mindre strøm. Sørg for å konsultere med forhandleren luksus bil eller brukerhåndboken for automatisk å avgjøre hvilke unike lykter til å kjøpe.

Det er mulig for noen tilpasninger for å ta bilen til neste nivå. Tilpasse bilen kan gi det tegnet du har letet etter og gjøre det en samtale stykke fra dine likesinnede. Med hjelp og råd fra din luksus bilforhandler, kan du gjøre dine fantasier en realitet.