Biler

Ved å besøke bilforhandlere rykk

I detaljhandel verden, klær, dagligvarer, eller aften biler, er det en ideell sesongen der kjøp gjøres for å spare penger. Hvis du vet når å handle og hvor du kan få de største rabattene mulig og holde i flere av dine hardt opptjente penger.

Bilforhandlere, som kjøpesentre, har en sesong for når de tar markdowns på sine varer. Hvis du er kunnskapsrike og gjøre din forskning, kan du dra nytte av disse discounts. Her er noen tips for å hjelpe deg med når du får klar til å treffe forhandlere for en ny bil. Du vil ha penger til overs til gass opp til ny tur og cruise rundt i byen!

1. like med gode filmer, må du vente til slutten. Med automatisk kjøper, vente med å besøke de mange eller showroom sent på dagen, nærmere stengetid. Selgerne er klar å gå hjem, men de vil selge biler, også. Og salg ledere som godkjenner lånet vil være mer tilbøyelige til å godkjenne at finansiering for å lukke avtalen slik at han eller hun kan lukke dørene til forhandleren, også.

2. på slutten av måneden er også en flott tid å butikk for en bil. Forhandlere trenger å møte deres kvoter, og hvis de kjører kort mot slutten av måneden, de er mer sannsynlig å klippe deg et bedre tilbud. Det samme kan også sies om slutten av kvart og slutten av et kalenderår.

3. kjøpe en ny bil er en god idé på sensommeren eller tidlig høst. Når ungene er tilbake på skolen, vil du ha mer tid på hendene til å handle for den rette bilen, også. Alle de nye modellene rulle på utstillingslokale etasje rundt denne tiden av året, så de trenger å gjøre rommet ved å bli kvitt lageret fra tidligere år modeller. Som kjøpesentre er lager som ikke er snudd (som de sier) dårlig for bunnlinjen. Så bilforhandlere ønsker å kvitte seg med den gamle modeller og er villige til å kutte priser for å gjøre salg.

4. unngå shopping for en bil i slutten av våren, når alle er ute prøver å bruke skatt penger. Du har mye konkurranse og forhandlere vil være mindre villige til å kutte deg en god avtale.

Poenget er dette: Når du skal kjøpe en ny bil, forhandlere er mest sannsynlig å tilby den beste besparelser på slutten av sommeren, på slutten av måneden eller kvartalet og ved utgangen av kalenderåret. Det er best å bruke sunn fornuft, som med alle andre shopping tur du innlate seg på. Tenk alle faktorer kommer til kjøpet, surfe på Internett for gode avtaler, gjør din forskning, og besøke mange bilforhandlere for å være sikker på at du vil få den beste mulige prisen på nye turen.