Biler

Tips for å håndtere bilforhandlere

Når folk tenker på en Jeep, kommer bilder av off-road reise og Safari ofte til hjernen. Faktisk er en Jeep ideelle kjøretøyet for traversing på kupert terreng. Men er det også et egnet redskap for daglig pendler. Hvis du vurderer om å kjøpe en Jeep, så sørg for å besøke din lokale bilforhandlere ulike fabrikater og modeller. Å vite nøyaktig hva du vil forhånd vil hjelpe begrense søket når du er ved dealership.

To hjul vs firehjulstrekk

For snøskuter må du bestemme om du vil en to-hjul eller firehjulstrekk engine. De fleste gjennomsnittlig sjåførene er ikke kjent med forskjellen eller hva vilkårene selv mener. Den gjennomsnittlige bilen bruker en to-hjulet stasjonen motor. En fire hjul, bruker imidlertid mer dreiemoment slik at kraften overføres fra overføring overføring saken. Dette hjelper distribuere makt mer jevnt på hvert hjul. Resultatet er mer dreiemoment og torsjon når du navigerer ujevne overflater og terreng. Definitivt vurdere en fire hjul maskinen hvis du planlegger å bruke Jeep for off-road rekreasjon. Det vil koste litt mer, men det er vel verdt investeringen.

Hardtop vs kalesjetaket Overhead

Du må også bestemme om du vil en hardtop eller kalesjetaket. Begge er avtagbart, men tidligere gir litt mer holdbarhet og også lar deg lagre utstyr overhead. En soft-top, derimot, er mer rimelig og kan også lett fjernes innen sekunder. Siden begge er avtakbar, utstyrt de fleste Jeep modeller med enten en hard eller myk cover.

Hvis du velger å kjøpe en brukt modell

De fleste bilforhandlere bærer også brukte jeeper i lagerbeholdningen. Hvis du vil få en pre-eide modell, er det svært viktig at du pop åpne panseret og inspisere motoren. Selvfølgelig, dette gjelder for alle bruktbil men er enda viktigere for en Jeep. Hvis den forrige eieren operert bilen ofte for offroad-bruk, er det en god sjanse for at det kan være noen slitasje.

Når undersøke motoren, noen ting å se opp for Inkluder:

-Sprakk eksos manifold

-Lekker plast tank radiator

-Bulkete eksos komponenter og olje pan

-Oljelekkasje harmonisk belastningsfordeling eller viktigste bakhjul

-Banking støy fra ventil-tog når motoren går

Disse er alle tegn på motoren slitasje og er et klart tegn på at den tidligere eid bilen ikke gjøre de nødvendige reparasjonene før avskjed med den. For det meste, vil dette ikke være et problem hvis kjøper fra bilforhandlere som alle kjøretøyer gjennomgå en streng vurdering før lagt ut for salg. Men det aldri er vondt for å utføre en selvstendig inspeksjon.

Uansett hvilken modell velger du, en Jeep gir alt du trenger for vanlige pendling samtidig som du trengte holdbarheten for off-road reise.