Biler

Hvordan bilindustrien håndterer den nye industrielle revolusjonen?

Bill Gates er påstått å ha gang quipped at «Hvis GM hadde holdt opp med teknologi som databransjen har, vi ville alle kjøre $25 biler som fikk 1000 MPG.» Selv om ektheten av dette sitatet er tvilsom, har det blitt sirkulert gjennom Internett i år fordi det er noe om følelser som ringer sant oss. Det absolutt virke ikke som bilindustrien har holdt opp med fremme teknologi måten bransjen har.

Dette kan skyldes delvis til produksjon infrastrukturen som har utviklet seg gjennom årene. Lage feiende oppgraderinger til utstyr og/eller prosesser synes en svært kostbart og risikabelt proposisjoner. Når du par dette med det faktum at mange bilprodusenter i dag sliter med å finne nok etterspørsel etter sine nåværende forsyning, det er lett å forstå hvorfor holde opp med den nyeste teknologien ikke alltid en topp prioritet.

Problemet med denne motvilje, skjønt, er at biler ikke er billige forbruksvarer som folk kjøper tilfeldig. Kundene forventer kjøretøy å komme med de høyeste standardene for sikkerhet og effektivitet. Kundene forventer den nyeste teknologien mulig. Hvordan kan produsenter holde med dette kravet for innovasjon uten å endre sine prosesser?

Det virker som noen produsenter begynner å omfavne måter av den moderne industrielle verden, og finne måter å justere sine forretningsmodeller med dagens bølge av tilkoblinger og strømlinjeformet automatisering.

Honda produksjon i Alabama

Hondas største varebiler produksjonsanlegg i verden - en 3,7 millioner kvadratfot anlegget - sto overfor et problem altfor vanlig å store produksjonsanlegg. Gjennom årene, ble en rekke ulike automasjonssystemer innført for å effektivisere produksjon. Med operasjoner inkludert blanking, stansing, sveising, maleri, injeksjon molding og mange andre prosesser som er involvert i produksjon av opptil 360 000 kjøretøyer og motorer per år, er det ikke overraskende at de fant seg selv sliter med å integrere foretak fra flere produsenter, flere MES systemer analytiske systemer og databaseprogramvare fra forskjellige leverandører.

Selvfølgelig, på toppen av disse eldre systemer fortsatte Honda til laget en rekke smarte enheter etasje anlegg og legge den enheter i plant utstyr. Kompleksiteten introdusert av denne utvalg av automasjonssystemer viste seg for å bremse ned operasjonene de var ment å effektivisere.

Etter omorganisere sine forretningsstruktur Flett og plante gulvet operasjoner i en enkelt avdeling, fortsatte Honda å distribuere en ny automatisering programvareplattform som gjorde dem å bringe sammen PLC dataene med dataene kommer fra MES og ERP-systemer i et felles grensesnitt som tillatt i hele bedriften behandles gjennom ett enkelt system. Dette tillot også Honda å behandle og analysere mye større datasett som avslørte nye muligheter for ytterligere optimalisering. Selv om denne omorganiseringen nødvendig en betydelig investering av ressurser, de klarte realisere fordelene umiddelbart, og til slutt posisjonert seg for å opprettholde et konkurransefortrinn gjennom neste tiår eller mer.

Ford Motor Co

Ford Motor Company opererer et globalt nettverk av produksjon operasjoner, og har hatt problemer når du prøver å fremme samarbeid og deler beste praksis mellom deres ulike planter. De fant en løsning å bruke teknologi basert på Google Earth infrastrukturen.

Ford kunne utvikle en sky-basert program som lagrer 2D og 3D representasjoner av Fords globale produksjonsanlegg, og innrømmer brukernes å navigere gjennom disse virtuelle miljøer, plassere pinner og laste opp video, bilder og dokumenter til disse pinnene som deles gjennom Fords globale operasjoner. Ingeniører og operatører kan dele informasjon om anlegget nåtid og prosedyrer, som er tilgjengelig i sanntid fra hvor som helst i verden. Akkumulert data kan brukes til opplæring eller oppdatere standard prosedyrer. Ved å opprette en global samarbeidsverktøy, har Ford skapt av at hver og en av deres ansatte har nyeste, mest nøyaktige informasjon om hvordan du best utføre en bestemt oppgave eller hvordan å unngå et problem som ble funnet andre steder.

Vi får se i årene hvorvidt disse nyskapningene vil føre til bedre salgsresultater for disse produsentene, men i mellomtiden er det sannsynligvis trygt å forvente andre selskaper å følge etter. Med fremskritt innen teknologi, produksjon og maskin-til-maskin kommunikasjon blir det svært vanskelig å være konkurransedyktig uten å spille med de samme reglene som alle andre. Industriell teknologien har avansert til et punkt som vi opplever hva folk refererer til som nye industrielle epoken- eller industri 4.0. Motvilje er ikke lenger et levedyktig alternativ.