Biler

Bruke en vinsj

En moderne vinsj er en mekanisk enhet som brukes for løfte, flytte og dra elementer. Mekanikk og fysikk av en vinsj er de i stand til å løfte svært tunge gjenstander. Større, kraftig vinsjer med sterk trekke kabler er i stand til å flytte elementer på flere hundre tusen pounds! Avhengig av typen aktivitet som vinsjen brukes bestemmer styrke og typen vinsj som må kjøpes.

Lagre livet av Roading entusiaster

Vinsjer kan brukes til å redde liv ved å løfte betong og metall bjelker av en ødelagt bygning etter en katastrofe. De er også implementert i trekke kjøretøy til sikkerheten under situasjon flom, jordskjelv eller andre typer ulykke. På den annen side, dra mange av roading entusiaster aldri hjemmefra uten systemene vinsj. Vinsjer brukes til å trekke en kompis ut av en vanskelig situasjon, flytte en stor stein eller tre ut av veien, og trekke på eget kjøretøy opp og over bratt og farlig terreng.

Det finnes ulike winching teknikker som kan brukes. De inkluderer flere linjer og wiretrekk-systemer for å øke trekkraft, samtidig redusere arbeidsbelastningen. Når implementert riktig med de riktige sikkerhetstiltakene, er en vinsj en svært nødvendig og nyttig verktøy.

Viktige faktorer for Winching

Bruk alltid kraftig hansker. Advare Industries, den "kongen av Winching", har et stort utvalg av winching tilbehør kits som inneholder tunge hansker, sammen med andre nødvendige winching tilbehør. Hansker er svært viktig i å beskytte hendene fra wire mothake eller kutt fra en grov linje. Disse pakkene også inkludere alle nødvendigheter for et winching system. Viktigst, er det viktig å ha en sterk ankerpunkt og en ikke kompromittert vinsj system.

Det finnes en rekke tilbehør som ikke bare øke kraften i dine vinsj, men også tilføre allsidighet.

En napp blokk øker av trekkraft, mens en endring i retning å trekke.

Når plassere eller returnere vinsj linjen før eller etter bruk, anbefales en krok stropp. Dette hjelpemidler i å holde en riktig grep på kroken, i stedet for hendene. Dermed hindrer uønskede klemming og fangst av hender og fingre.

En tow-krok er knyttet til kjøretøyet å gi en sterk festepunkt for linjer, kjeder eller andre kroker.

Hvis du ønsker å koble to linjer eller ekstra kabler, kan en clevis eller D-hemmet bli tatt for en sterk koblingspunkt.

Hvis du er utenfor roading og måtte trekke bilen opp en bratt skråning via en sterk treet, er deretter en tree trunk protector sterkt anbefales. Ikke bare beskytter det treet, men det tillater flere festepunkter for operatøren.

For å holde noen kinetisk energi i sjakk, kaste et tungt teppe over slep linjen. Dette vil absorbere eventuelle overskytende energi i tilfelle linjen fester, dermed redusere sjansen for skade.

Sammen med teknisk winching utstyr er det avgjørende å ha flere verktøy lett tilgjengelig, inkludert en liten verktøykasse og/eller en spade (for noen graving til hjelp i frigjør av et fast kjøretøy eller objekt).

Bruke en vinsj

Riktig bruk av en vinsj krever forsiktig og oppmerksomhet på detaljer, eller annet du kan skade bilen eller, enda verre, noen kunne havne vondt. Viktigst, sikre at bilens winching utstyr er riktig montert og vet vekt grensene! ALDRI overskride ratifisere av gitt vinsj og linje!

Starter ut, må du kontrollere at du bruker kraftig hansker på begge hender.

Frigjøre gear/clutch.

Dra løs fra vinsjen (fortrinnsvis via en krok stropp) og knytte den til objektet du vil bruke som en utvinning punkt/trekke (Hvis du bruker et objekt som en trestamme, for trekkraft, at du har riktig tilknyttet en trunk protector og linjen via en D-hemmet).

Under vedlegg prosessen, bekrefter du at telefonkabel holdes stram å forhindre alle unormale vri. Etter tilkobling, er det viktig å inspisere den linje, spool og koblingspunkt for brutte områder eller unormalt.

Hvis du har en ekstern, nå er det bare tid å feste det til winching systemet. Nå kan du re delta utstyret.

Når fjernkontrollen er koblet, engasjere vinsjen å sakte dra linjen til ingen slakk gjenstår.

Etter winching linjen er stram, lå en tung gjenstand, enten det er et vektet teppe eller noe annet, å hjelpe med absorbere noe energi hvis linjen skjer å feste.

Starte winching prosessen sakte og forsiktig, alle er klare i winching området.

ALLTID bruk forsiktighet og riktige sikkerhetstiltak

Det kan høres ut som en enkel prosess, men det tar ekstreme kompetanse, omsorg og riktige sikkerhetstiltak for å riktig ansette en tauing linjen og en vinsj. Husk at mer linjen du må bruke, mindre trekke strøm vinsjen vil utøve.

Det er viktig å ikke over utøve linjen, ellers kan du ende opp med en ødelagt kabel, i en enda verre posisjon.