Biler

Hva du trenger å vite når du ser på brukte biler

Prisen på nye biler fortsetter å stige, men du fortsatt trenger en bil for å dekke behovene for daglig transport. Ikke bli sittende fast! Det finnes en rekke kvaliteten biler i ditt område som er rimelig; du trenger bare å finne dem. Surfe på Internett, sjekke rubrikkannonser i lokalavisen, og besøk forhandlere i ditt område for å se hele utvalget av tidligere eid modeller tilgjengelig i nærheten. La oss gå over noen tips å betenke når kjøper brukte biler.

Merke og modell

Det første trinnet i prosessen er å avgjøre hva slags bil du vil kjøpe. Å riktig avgjøre dette, må du nøyaktig og ærlig vurdere din daglige transportbehov. Her er noen spørsmål som vil få ballen rulle.

-Hvem skal kjøre, og hvor vil det bli drevet?

-Hva slags sikkerhetsfunksjoner vil du følger?

-Hvor mye kan du råd til å bruke?

Svarene på disse spørsmålene vil begrense feltet av brukte biler betraktelig. Kontroller at du ærlig vurdere dine transportbehov. Det ville være fornuftig å kjøpe en kompakt bil hvis du trenger å ta barna til baseball praksis. Hensyn som dette legger grunnlaget for resten av prosessen.

Veiing dine alternativer

Etter riktig vurdere transport behov, du sannsynligvis har snevret ned feltet utvalg til noen gjør og modeller. Nå er tiden for å gjøre alvorlige dyptgående forskning. Analysere fordeler og ulemper for hvert merke og modell. Du kan finne masse forskningsmateriale på Internett, forhandlere og verksteder og Kelley Blue Book. Bruker denne forskningen, se på de spesifikke brukte bilene i ditt område. Disse biler vil være i ulike forhold; bilen som ser best i forskning kan ikke være den beste tilgjengelige avhengig av kjørelengde, historie og tilstand.

Undersøke det.

Når du har bestemt på en eller to biler, må du gjøre en full undersøkelse i person før du bruker pengene dine.

-Gjør sikker maling jobben er intakt, at alle dekkene er slitt jevnt, og at dørene åpne uten problemer.

-Pop panseret og kontroller at det er ingen lekk radiator slangene, slitt belter eller skitne olje. Radiatoren væske skal neon grønne, gule eller oransje, og din automatgir væske bør være klar og ikke lukter brent tre.

-Sitter bak rattet, og kontroller at du er komfortabel. Slå på for å gjøre at tenningen er i riktig rekkefølge og alle varsellys arbeide.

-Test kjøre den, og betale hensyn til hvordan det går med ulike hastigheter. Kontroller seatbelt er behagelig og at bremsene fungerer godt.

-Har maskinen fullt undersøkt av en profesjonell mekaniker til å fastslå om det er andre problemer som ikke identifiseres lett. Sikre at du får bunnen av bilen sjekket ut også. Dette kan koste deg et par dollar, men det kan spare deg mye penger ned linjen.

-Hvis alt er i stand, gå videre og kjøpe.

Brukte biler er fantastisk for de som ikke har råd til nye biler, tenåringer får sin første tur, eller noen som ikke ønsker å gjøre nye bil betalinger. Hvis du er interessert i disse maskinene, må du gjøre din forskning og finne beste merke og modell for deg!