Biler

Hvor vil ferrari gå etter montezemolo forlater?

Det synes at Ferrari, 16 ganger F1 mester, har gått tilbake til deretter doldrums igjen, mens på samme tid, Mercedes er feirer første gang vant tittelen og nyter triumf. Dette er uten tvil en vanskelig tid for denne gang strålende team. Tidligere president Luca Di Montezemolo sier at det er alltid en syklus og understreket at Ferrari er fortsatt laget som har vunnet det mest titler, fremtiden for Ferrari er fortsatt uklart. Grusom som det kan være, tidene for den eldste gjenlevende laget i Grand Prix racing har gått.

Men selvfølgelig, Ferrari tar skritt for å dra seg fra tretthet: mangeårige president Luca Di Montezemolo allerede trappet ned og den skinnende stjerne Alonso var bare bekreftet for å forlate Ferrari neste sesongen. Men fra bemerkninger av den nye presidenten Sergio Marchionne, kan vi se noe bak scenen.

Han erkjente sikkert Montezemolos post i snu selskapet med sterk fortjeneste og produktlinjer, men han sa også at "hjertet av Ferrari vinner i Formel 1. Viktigste for Ferrari er ikke bare de økonomiske resultatene, men også det vinner og vi har vært sliter i seks år. Det er ikke så vanskelig for oss å se den nye presidenten er bestemt til å trekke en klar linje mellom Montezemolo og plassere sine planer for gjenoppbygging så snart som mulig.

Det må være noe som gjør den nye presidenten Marchionne desperat å bemerkning ordene om en mann som holder slik ærbødighet i feltet. Så hva er det? På 13 oktober, Fiat Chrysler biler IPO var med hell lansert på New York Stock Exchange slik at Marchionnes drøm for inntekter og en økning av produksjonen tallene kanskje 10 000 biler årlig (for tiden rundt 7000) er om å gå i oppfyllelse, mens tidligere presidentens plan for Ferrari og hans intensjoner å beskytte merkevaren fikk et stort slag, for Mr. Montezemolo tilbrakte sin karriere på Ferrari hevder motsatt kurset-selge men holde produksjon, øke sjeldenhet og eksklusivitet og dermed beskytte merkevaren. Dermed er friksjon mellom Marchionne og Montezemolo klart. Og Marchionne bemerket, "vi serverer selskapet. Når selskapet har en endring av planer, eller hvis det er ikke lenger en konvergens av ideer, endres ting." Og denne endringen, uten tvil, refererer til Montezemolo.

Montezemolos lar også påvirker den to ganger mester Alonso, som forpliktet seg til vinnende F1 for de siste fire årene, blir maktesløse når bilen ble bygget av Ferrari ikke lenger oppfyller sine behov. Den mest talentfulle racer forlate er absolutt en stor slag for under rekonstruksjon Ferrari, og om firemannsrom verdensmester Sebastian Vettel vil bli Ferrari er ennå å vite. Dette er faktisk en annen utfordring for Ferrari å gå videre.

Med all den strålende historien laget av rød, ønsker vi det kan forynge snart. Og så, la oss håpe!