Biler

Når for å tilbake til bilforhandlere: 4 tegn overføring problem

Hvis du eier en bil, er det viktig å vite noen generelle varselsignaler av betydelige problemer som kan kreve en tur til en av dine bilforhandlere. Et viktig element å være på utkikk etter er overføringsproblemer.

Bilen er lekker girolje

En indikator alvorlig overføring problem lekker girolje. Nivået av girolje skal nesten alltid konstant. Overføring ikke absorbere væske eller fordøye det på noen måte. Hvis du oppdager at nivået er veldig lavt, betyr dette vanligvis en lekkasje. En lekkasje kan forårsake alvorlig skade på din overføring, så du trenger å få bilen bilforhandlere eller mekaniker umiddelbart.

Du lukter noe brenner

En brennende lukten er vanligvis en grunn til bekymring. Men hvis du lukter brenner girolje, er det mest definitivt indikativ av et stort problem. Dette kan skyldes væske som er av dårlig kvalitet eller altfor skittent å arbeide effektivt. Det kan hende du kunne løse det brennende lukt spørsmålet ved å bare ha girolje endret. Hvis du ikke løser problemet, kan du risikere alvorlige skader til din bil.

Bil rykk når du flytter

Om kjøretøyet er en manuell eller automatisk girkasse, kan et hakkede når det skifter gir være en god indikator overføring problem. En gear bør skifte jevnt og være minimal. Hvis du begynner å legge merke til at bilen kjører mer omtrent når du flytter, kunne det bety din overføring går dårlig. Du må ta den til et verksted eller tilbake til forhandleren har sjekket.

Check Engine lys er på

Lyset kan være i for en rekke årsaker. Det er lett å overse det lille lyset når det kommer, spesielt hvis du ikke ser noen åpenbare problemer med bilen. Men indikerer det lyset vanligvis et problem som bilens datamaskin har identifisert. Hvis du har andre faktorer som fører du tror du har en overføring problem, kan denne varsellys være akkurat det du trenger å få bilen sjekket.

En overføring kan være svært kostbare å erstatte. Når du har tegn på et problem, må du få bilen bilforhandlere eller mekanikk handle umiddelbart. Fange et problem tidlig kan spare deg mye hodepine.