Biler

Grunnleggende metoder for å sikre at bilens aircondition utfører også hele året

Moderne biler har alle de futuristiske systemene som var ting av science fiction bare noen tiår siden, og bilkjøring er kanskje tryggere enn det noensinne har vært. Behandlingssystemet overvåker nesten hver funksjon og rapporterer det til driveren gjennom dashbordet. Jeg kan se dagen kommer når det blir en heads up display på frontruten. Hvis det fungerer for jagerfly piloter, synes det å være den neste logiske progresjonen i biler også.

Vi har aldri hatt slike komfort i våre biler. Setene er ergonomisk utformet for å minimere tilbake trøtthet på lange reiser bilunderholdning systemer er førsteklasses. Klimakontroll nå kommer som standard på mange modeller og er effektiv og pålitelig hvis du ser etter det riktig.

Vi skal se på bilen air condition i dag og tilby noen tips for å hjelpe deg å holde den kjører hele året. Mange opplever at når den neste sommeren ruller rundt, systemet ikke lenger fungerer. Som du vil se, er det hvordan du kan forhindre dette skjer med bilen.

Vi bare pleier å bruke klimaanlegget når vi trenger det og glem det for resten av tiden. Noen folk tror at kjører det vil koste en formue i ekstra bensin. Vel, ja, det har en innvirkning på drivstofforbruket, men det er ikke så ille som du kan forestille deg. Prøve å komme inn i rutinene kjøre systemet i minst ti minutter hver uke, spesielt om vinteren. Manglende bruk er en vanlig årsak til det å mislykkes.

Under den kalde årstiden pleier vinduene på bilen å tåke. Klimaanlegget fjerner fuktighet fra luften og fart de misting prosessen. Det er en ideell tid å gi systemet litt mosjon. Sett den til varm luft og la den kjøre til glasset er klart.

Hvert par årene, og spesielt hvis du skal selge en bil, ta det til en spesialist for en full service. Det er overraskende billig, og det vil sørge for at alt er i tipp-topp stand. Jeg anbefaler at du re pressurize systemet hvert år. De fleste servicesentrene vil ha en fast pris for jobben, og det vil hjelpe enheten å kjøre for fjellpigg effektiv.

Klimakontroll kan forbedre komforten for dem som lider av allergier og lungeproblemer. Luften er frisk og ren som hjelper til å kontrollere symptomer.

Air condition reparasjoner er en av de få prosjektene du ikke kan ta på hjemme. Noen systemer inneholder kjemikalier som er giftige for mennesker. Fordi eksponering for gassen kan påvirke helsen din, bør du aldri prøve en reparasjon. Derfor bør du kontakte en bil aircondition spesialist.

På en lang reise, spesielt med barn i bilen, er det verdt sin vekt i gull, etter min mening. Blemmer varme været kan føre til kort temperament og argumenter. Du kan alltid se en familie som har et fungerende system fordi de ser komfortabel og glad. Du kan ikke sette en pris på.