Biler

Bilkjøpere - nå er den beste tiden for slutten av året nye bilsalg

En bil er en av nødvendigheter for å leve et behagelig liv. Hvis du ønsker for å kjøpe en bil, er dette den beste tiden av året å kjøpe:

>> Din ny familiebil

>> Første bil for en ung familiemedlem, eller

>> En stor overraskelse for en meget spesiell person

Bilforretninger vil flytte årets 2014 modeller å gjøre plass til de nye modellene å bli utgitt i 2015. Så, de er mye mer villig til å forhandle og tilbyr deg en bedre avtale.

Være forberedt og bruke Internett

Før du ser etter nye favoritt bilen, bør du gjøre noen lekser først som det vil lindre mye stress når du prøver å kjøre et hardt forhandle med selgeren.

For å spare tid og energi, la fingrene gjøre turgåing og bruke Internett. Bruke Internett før du shoppe for den nye favoritt bilen kan du være bevæpnet med noe nyttig informasjon i din egen før du ankommer en bil dealerens utstillingslokale.

Bilforhandlere nettsteder - du bør besøke ulike bilforhandlere nettsteder og sammenligne en rekke bilmodeller mot bilen av valget.

Veien teste gjennomgang nettsteder - det er mange veien test vurdering nettsteder, slik at du får en ekte følelse av hva ekspertene sier om din favoritt bil. De kan ikke være enig med din mening, men minst vil du ha nytte av å få en god blanding av meninger.

Shoppe rundt

Så, nå er du klar til å shoppe rundt for den nye favoritt bilen og bør du nå vet:

>> Hva ny bilmodell du vil

>> Hvilke funksjoner og alternativer, og

>> Hva utsalgspris du leter etter

Du bør gå minst tre nye bilforretninger som representerer type bil du ønsker for å kjøpe. Husk når shopping rundt, prøver å forhandle rykk og deretter kjøre en hardt forhandle ved å gjøre bilforhandlere konkurrere for bedriften.

Innskudd

Selgeren er vanligvis svært opptatt av å kvittere på punktert linje. Så, før du betale et depositum, spør forhandleren som du ønsker å se nøyaktig bilen du planlegger å kjøpe. Som du kan sjekke at eksisterer din favoritt bil faktisk. Husk, når du har betalt et innskudd er det svært vanskelig å komme ut av avtalen.

Tenk med hodet, ikke ditt hjerte!

Når du er forhandle prisen med selgeren, og du prøver å kjøre et hardt forhandle, husk å alltid tenker med hodet og ikke ditt hjerte og du vil komme på topp.

Få din økonomi forhåndsgodkjent

Få din økonomi forhåndsgodkjent vil gi deg fred i sjelen vet at du får overtaket når du er forhandler kjøpesummen for den nye bilen med forhandleren.

Få råd fra en spesialisert finans megler

Ha en spesialisert finans megler på din side vil spare deg mye tid, hjertesorg og stress. Som en finans megler vil forhandle på dine vegne med mange långivere/kredittkort tilbydere for å sikre deg den beste bil finans oppstillingen, vil du være sikret få pre-godkjent finans pakken.

Så ikke vent for å kjøpe en bil lenger. Få eksperthjelp og sikre forhåndsgodkjente bil finans pakke.