Biler

Å anslå kostnadene for en brukt bil

Kjøpe en brukt bil kan være en ringe eller bryte beslutning for de fleste; Det er positiv hvis personen får verdien for pengene de betaler, men det er en helt negativ hvis de er snytt ut av pengene sine. Å vite virkelige kostnaden av bilen kan være en vanskelig faktor, siden det er så mange ulike faktorer i spill når det gjelder å avgjøre på en brukt bil. Hvilken modell er bilen? Hva er kilometerstand? Hva er tilstanden? Mens disse er åpenbare spørsmål som noen vil spørre før selv holder en finger på en bruktbil, er det visse andre ting som må holdes i tankene også. I følgende avsnittene, vi diskuterer faktorer som vil avgjøre kostnaden for en brukt bil.

Hvor ofte har det blitt reparert?

Skade en bil kan betydelig få ned verdien. En person ville være mer villig til å betale en høyere kostnad for en bil som har aldri blitt skadet i en ulykke før, enn velger en bil som har blitt banket opp flere ganger og reparert igjen og igjen. Som tilfellet er med alle maskiner, kan skade betydelig skrangle ting i bilen; en skarp ulykke kan potensielt endre kabinettet, som kan aldri bli brakt tilbake i posisjon. Derfor spiller antall ganger som en bil er reparert en viktig rolle. Selvfølgelig, sjansene for en bil fra fjorårets lag repareres større enn en bil som er ti år gammel er veldig slank, som er grunnen til hvorfor de nyeste modellene er dyrere.

Kjørelengde

Kjørelengde spiller en absolutt viktig rolle i å bestemme kostnaden for en brukt bil. Hvis en bil er driveren mer i et kort tidsrom, har det sett en større mengde slitasje. Selvfølgelig, prisen vil bli drevet ned resultatet. En bil som ikke har vært drevet så mye, men vil ha en høyere pris. Fleste nå vet at kilometertelleren kan bringes ned ved hjelp av ulike uærlig teknikker, men ved hjelp av en OBDII skanner eller et profesjonelt verktøy, kan få faktiske kilometerstand på bilen.

Tilstand av kjøretøyet

Er maling skrape av sidene? Er bilen seter er slitt helt? Motoren gjør mye lyd? Tilstanden til bilen, både over panseret og under panseret, spiller en viktig rolle i å bestemme den totale kostnaden. Hvis bilen har nylig gjennomgått en makeover, vil eieren sannsynligvis be om en høyere pris. Det er bare logisk. Hvis du ønsker for å få en gammel modell, men som ikke er i en tilstand som en håper så uberørt, så kostnadene vil åpenbart være lavere. Dette er noen grunnleggende punkter som kan bidra til å fastsette en brukt bil, derfor gjør det lettere for den å avgjøre om de betaler rett pengene for det eller ikke.