Biler

Suffikset null - alt i 10000 kms

Noen dager siden, jeg endelig eksamen (eller snarere immatrikulert) fra første standard 0r 1000 km 10-standarden (i.e. 10000 km) og 300 mer siste 7 dagene, en begivenhetsrik reise dette har vært. Min beundring for denne mekaniske oppfinnelse kalt en bil bare fortsetter å vokse, godt gjort som har gjort det.

Det er en god følelse å se at noen av hva jeg drømt om, mens i første klasse, har gått i oppfyllelse. En av dem tok det en laaange tur (ferie); to destinasjoner i spenn på to uker, gjør noen 300 km i dag alt av meg selv (slik som setter baren for meg - angående maksimal avstand i dag så langt). Dette ga meg muligheten til å kartlegge min kurs på kupert terreng inkludert løypene og kurver av Mahabaleshwar - der, som en gutt, jeg ville se mor å være redd for å bli ri av veien på alle formater av transport!

Dessverre disse ferier er mer enn 15 måneder gammel, den neste på kortene bør være med loooooooooooonger tur... > 1500 kilometer til/fra: sannsynlig mål - Rajkot / Kutch:) Ønsk meg lykke.

Innså også drømmen om å ta den til byen hvor jeg tilbrakte mye av min oppvekst dager (det er en egen historie som de to damene i huset mitt fortsatt finne behovet for meg å vokse opp, mens jeg tror jeg har vokst gammel nok til å søke råd fra min gamle fastlege som fortsatt praksis i byen)

Her er noen uforglemmelige opplevelser langs reise mitt 10000 km:

-Spenningen når nålen på speedometeret flyttet til den andre siden av 140 Km merke, selv for et par sekunder, for et par ganger. Hastighet spenning!

-To punkteringer i mindre enn en uke - på samme dekket, en (potensielle) konspirasjon som jeg ikke har vært i stand til å løse!

-En sammenbrudd i midten av veien, midt i peak trafikken.

-Hva hver bileieren opplever noen gang - bruke en bombe på hva ulykke det være; og få en brøkdel av det tilbakebetalt av selskapet.

-Parkering på et sted som er ellers passer for bare vår gode gamle liten bil - Maruti 800; eller parkering på et sted der det ikke har begrenset. Er nå nesten like mye lett med revers som med fjerde og femte gear.

Og oh ja, det føles godt å gi en tur til noen andre venner eller familie, prøver å returnere favoriserer (men til forskjellige personer) for heiser gitt til meg av så mange av seg.

Kona er nå mer på lette lokalisering foruten meg (opprinnelig var hennes motet til å være foruten meg når jeg tok ut bilen for praksis rides). Jeg dele sin bekymring å gå lett til tider. Og mamma har besluttet å være evig redd å ha en tur med meg.

La oss avslutte med ønske om at regjeringen helt gjør unna med alle skatt på bensin eller at India streik black gold innenfor det som er så solgt til priser ikke mer enn en flaske Bisleri flaske vann.

PS: Har en trygg tur. Ikke kjøre, bare drikker og gi eierne av Kingfisher Airlines å tjene litt penger:)