Biler

Overføring - diagnose og gjenoppbygge prosessen

I motorkjøretøyer, er overføring generelt koblet til motoren veivakselen via et svinghjul og/eller clutch og/eller væske kopling, skiftende tannhjul for å dynamisk endre hastighet-dreiemoment forholdet for å levere strøm til hjulene på en effektiv måte basert på hastigheten på bilen, fordi en høy rotasjonshastighet motorens utdata ikke kan brukes for lave hastigheter og starter. Dermed når overføring brytes ned, vil bilen være i store problemer.

Det er en rekke tegn viser nedbryting av overføring, akkurat som faller ut av utstyr mens du kjører, malende lyd når skiftende tannhjul, brenner lukt og lekker girolje. Når du får slike ting, kan du ha din overføring erstattet eller gjenoppbygd. En full overføring erstatning er en av de dyreste prosedyrene mekaniker kan utføre på et kjøretøy. Men er den gode nyheten at få overføring gjenoppbygd kan være mye billigere så lenge det ikke er noen store problemer håndteres. Vel, hvordan kan overføring, svært komplekse engine-komponenten bygges?

Vel, er prosessen med gjenoppbygging en overføring ganske lang og arbeidskrevende at mekanikerne må demontere overføring for å se etter problemer delene som fører det ikke til å fungere. Generelt er det to trinn før ombygging en girkasse. Først er endre girolje, for dette er det enkleste sjekken og en av de vanlige problemene som forårsaker sammenbrudd-den skitne overføring girolje vil føre skiftende å bli merkbart "seigere" og reduserer bilens drivstofføkonomi samt. Deretter mekanikken vil sjekke bilens datasystem som styrer automatisk skiftende (for Automatikk) i at overføring slipping og vanskelig Skift kan faktisk være forårsaket av datamaskinen hvis det ikke leser RPM riktig. Og alt som trengs er å erstatte en sensor.

Etter dette og noen andre diagnostiske tester, bør mekanikeren demontere overføring til starte gjenoppbygging. Hver del kontrolleres, renset og erstattet (om nødvendig). Deler som selene og pakninger, erstattes uansett og hvis det er ingen stor problem i dens viktigste komponenten, overføring ville være montert og reinstallert inn i bilen. Etter prøvekjøring å sikre alt fungerer, vil bilen bli returnert til sin eier.

Vel, det er alt for overføring reparasjon. Synes du det er interessant? Det er også nyttig å vite noe om overføring reparasjon overføring sammenbrudd diagnose er viktig å vite. Håper du liker den.