Biler

Ulike typer Bremseklosser

Bremsekloss, konverterer den kinetiske energien til bilen til termisk energi av friksjon, spiller en viktig rolle i bilens bremsesystem. Dermed, velge en egnet pute for bilen kan være både tid og penger å spare, enda viktigere, redde livet noen ganger. Og nå jeg vil gjerne gi deg en kort innføring i de forskjellige typene av dem.

I siste er det mest populære bremsekloss organisk bremsekloss, som er laget av asbest. Asbest er effektivt absorberende og dissipating varme fra friksjon. Men når den bryter, vises mye bremsestøv, som er skadelig for folks helse. Dermed er asbest gradvis forlatt av de fleste produsenter. I stedet har produsenter laget den nonasbestos organisk bremsekloss, som er laget av naturlige materialer som gummi, glass og harpiks. Den største fordelen med denne typen pad er at det er miljøvennlig og er lettere å avhendes. Likevel er skuffende faktum at siden det er mye mykere, den slites raskere, skaper enda mer støv enn de laget av asbest. Dessuten, selv om nonasbestos organisk de fungere godt i vanlig gate kjøring, når de utsettes for høye temperaturer eller tung belastning, mister deres høy effektivitet stoppe bilen. Således, de er bare egnet for små biler som ikke gjør mye aggressiv kjøring, med begrenset vanskelig stopp og lette vekten av bilen blir nødvendigheter.

En metallisk bremsekloss er et annet alternativ for bilen. Laget av jern, kobber, stål og grafitt, gir metallisk suveren ytelse i spredendedesign varmen som genereres av friksjon mellom seg selv og brems rotorer. Grunnen hvorfor de er så populære blant kjøretøy brukere er at de er virkelig kostnadseffektiv og holdbare. Likevel er metallisk de så tung at de ikke gjør et godt valg for høy ytelse som Bilspill. Også, siden de er svært vanskelig, kan de forårsake flere slitasje på brems rotorer enn andre typer bremseklossene. Videre, når dagene er kaldt, kan det ta litt lengre tid enn vanlig for bilen med metallisk bremseklosser å stoppe, for metallisk de fungerer best når de er varme.

Lette og slitesterke, keramiske bremseklosser kan være best av alle typer pads. Laget av keramisk fiber, brukstemperaturer, bånd agenter og en liten mengde kobber fiber, gjør keramiske bremsekloss selv den beste partneren av sports biler. Men på grunn av sin høye prisen er det ikke så populær som de to typene nevnt ovenfor.

Vel, hvis du vil ha mer informasjon om bil-modifikasjon, kan du kontakte Maxspeedingrods for hjelp.