Biler

Lær mer før du kjøper en brukt range rover sport!

Hvis du er en fan av Land Rover, bør du vite at 2014 modellen fortsatt tilbyr sin fenomenale 5,0 liters, V8 i 2014 Range Rover Sport. Dette betyr at du kan bruke 510 hestekrefter, med 461 kilo-meter i dreiemoment. Jada, dagens modell høres spennende, men det kan være rimelig for alle. Prisen kan gjøre deg tenke alternativer. Hvis du tenker på å kjøpe en brukt Range Rover Sport, kan du lese denne artikkelen først. Her finner du beste holdt hemmeligheter bare ekspert kjøpere og forhandlere vet.

Gjør hjemmeleksen din

Hvis du ikke har nødvendig informasjon for å foreta en intelligent kjøp, kan kjøpe en brukt Range Rover Sport bli en sur opplevelse. Det kommer ikke som noen overraskelse at etterspørselen etter disse kjøretøyene er svært høy, selv som pre-eide kjøretøy. Når du har kjørt en, vil du forstå hvorfor så mange mennesker faller forelsket i dem. Denne fantastiske bilen gir en misunnelsesverdig off-road opplevelse, med en stor på veien opplevelse også.

Vedlikeholdskostnader

Et svært viktig aspekt å ta hensyn er vedlikeholdskostnadene. Alle Range Rover kjøretøy må motta tjenesten hver 15000 miles. Land Rovers håndteres best av fagfolk. Selv om det er dyrere å ta det til et autorisert servicesenter, er det bedre enn risikere kjøretøyet.

Det er noen reparasjon og vedlikehold kostnader du bør ta i betraktning før kjøpet. En bremsekloss og rotoren erstatning koster mellom $477 og $1,132. Som et eksempel på vedlikeholdskostnader er 75 000-mile tjenesten mellom $300 og $521, mens 60.000 mile tjenesten er mellom $250 og $411. En vanlig olje og filter endring kan koste deg mellom $80 og $112.

Lær om avskrivning

Den største fordelen med å kjøpe en brukt Range Rover Sport er at det ikke vil møte så mye avskrivning som en splitter ny bil. Likevel er det alltid lurt å gjøre online forskning om verdien av bilen du skal kjøpe.

Andre avgifter

Tillegg til forskuddsbetaling og månedlige utbetalinger, må du også vurdere andre obligatoriske avgifter som skatter, finansiering, forsikring og drivstoff. Mens skatt og finansiering er ganske høy første par år, begynner de å redusere tid. På den annen side, vedlikehold og reparasjoner er ganske lav de første årene, men de øker med tiden. Forsikring kysten blir litt konsistent gjennom årene, avhengig av din kjøring posten. Som alle bileiere vet, koster drivstoff Flo og fjære.

Finne en pålitelig forhandler

Den beste alliert du får i tillegg kunnskap er en forhandler du kan stole på. Finn en autorisert Land Rover forhandler med masse erfaring og sterk arbeidsmoral å veilede deg. De fleste forhandlere tilbyr så mye informasjon som du trenger. Dra nytte av dette og spør mange spørsmål som du kanskje har.