Biler

Fordelene med den nye selv kjøring volvo - xc90

Autonomt og selvstendig kjøring, biler har alltid vært svært etterlengtede i bilindustrien. Disse svært ønskelig biler har vært et mål av bilprodusenter i lang tid. Ideen om å kunne slappe av og spille i førersetet i stedet for å fokusere på virker litt farfetched.

Men alt som endrer.

Volvo har utviklet noen av funksjonene autonome og er klar til å bringe dem til markedet ved utgangen av 2014 med XC90. Automaker planer også på perfeksjonere disse funksjonene, gjør en ekte autonomt kjøretøy tilgjengelig innen 2017. Svenske bilprodusentene jobber hardt, håper å redusere menneskelig feilmarginen i stedet for å gjøre kjøreopplevelsen mer praktisk.

Hvert år, opp til 1,2 millioner mennesker dø av auto ulykker, selv med alle forbedringene er gjort til teknologi. Bak kameraer, kjørefelt endring hjelpe blindsonen gjenkjenning og kollisjon unngåelse systemer kan bare gjøre så mye. Nye funksjoner som forbedrer sikkerhet blir alltid introdusert; Volvo tror at dette ikke er nok. Det er for mange bil ulykker hvert år. Med det i tankene, bilprodusenten gjort fet mål å finne måter at ingen er alvorlig skadet eller drept i kjøretøy innen år 2020. Autonome kjøretøy presse dette målet frem.

XC90 lanseres senere i år vil ha noen autonome funksjoner innlemmet i den. Her er en første titt på disse nye funksjonene:

·Adaptive Cruise Control (ACC) med styre hjelpe: bilen vil bli justert med bilen foran.

·Veien kant/barriere oppdagelsen med styre hjelpe: bilen vil automatisk styre tilbake på veien hvis du begynner å kjøre av sidene. Dette vil være veldig praktisk og kan hjelpe trøtt sjåførene holde på veien under lange turer.

·Autonome bremsing: Hvis en ulykke er ferd med å skje, bilen starter automatisk å bremse. Mens mange bilprodusenter begynner å innlemme denne teknologien, vil XC90 være først til å fungere på kryss.

·Kø hjelpe: bilen vil overta styring, bremser og akselererende under stopp og gå situasjoner, for eksempel en trafikkork. Dette hjelper driveren holde oppe og trygg selv om de ikke lenger konsentrerer seg.

·XC90 vil inneholde en sterkere utvendig som er fem ganger sterkere enn forgjengeren, redusere behovet for erstatninger.

Det er mange likable funksjoner i autonome XC90. Drivere kan ha stor nytte av dem og har en tryggere kjøreopplevelse. Mens bilen vil være tilgjengelig på slutten av året, er bilen også kommer til å gjøre en opptreden på bilutstillingen i Paris i oktober.

Autonome funksjonene i 2015 XC90 blir inngangsporten til fullverdig autonome design utgitt i 2017. Selskapet er på vei til å gjøre målet 2020, hvor det ikke er flere dødsfall eller skader i Volvo-biler. Volvo er allerede en av de sikreste biler tilgjengelig og nå det er innstilling baren enda høyere.

For mer informasjon om Volvos nye XC90 eller andre modeller, kontakt din lokale forhandler i dag.